November 7. közösségi esemény

fleet battle

A CCP november 6.-án közzé tett egy játékon belüli hírt: A nagyhatalmak a kapszulások segítségét kérik.

Bejelenti hogy a szuperhatalmak kapszulások támogatását kérik “kiemelt fontosságú célpontok erős és folytonos támadásához”. Kéri továbbá, hogy a kapszulások vagy a Sarum Prime, vagy a Meves rendszerekben gyülekezzenek november 7.-én 18:50-kot UTC szerint. A Caldari Prime-ért folytatott csatával ellentétben a végső célt egyenlőre titokban tartják.
Ez a bejelentés szorosan követte a szintén játékon belüli november 5.-ei azonosítatlan robbanásról szóló hírt. A hír kiemelten tartalmazta a Sisters of Eve céget, amely kimondottan erős szerepet játszik a most következő Rubicon kiegészítőben. A történet arra utalt, hogy a robbanást okozhatta egy instabil féreglyuk összeomlása.
Míg a hír kimondottan kevés tényt tartalmaz, vannak az eseményre utaló nyomok. A támadást bejelentő hír kétszer utal Sansha nemzetségére – az első egy történelmi utalás az YC37-ben lezajlott eseményekre amikor a nagyhatalmak utoljára működtek együtt, a második pedig feltételezi, hogy a célpont újra a nemzetség. Lehetséges, hiszen Sansa ismert arról, hogy birtokol féreglyuk nyitására alkalmas technológiát, de valószínűbb, hogy a CCP egy másik kalózfrakciót helyez előtérbe, hiszen Sansa már többször szerepelt a háttértörténetben. Ami szinte biztos az a kapcsolat a Rubicon kiegészítőben megjelenő szellem területekhez. Ezeknek még beépített önmegsemmisítő rekdszere is van. Továbbá számíthatunk valamilyen Sisters of Eve céges jelenlétre.

Forrás: The Mittani

Reklámok