november 07

Letöltés címke

Free Gates – Bemutatkozás

fgclogo

Free Gates Corporation [ FGC ] az egyik legöregebb magyar EVE társaság (Cégünk 2004-ben alakult) jelenleg Fountainben járjuk saját utunkat.

Tevékenységi körünk meglehetősen kiterjedt, mivel a corp tagok nincsenek korlátozva abban, hogy mit csináljanak, viszont esetenként abban igen, hogy hol. Alapvetően a PVP a kedvenc elfoglaltságunk de szinte mindent kipróbáltunk már, ami a játék keretein belül lehetséges: bányásztunk, harcoltunk, POS-t építettünk, tervrajzokat fejlesztettünk, szövetségekhez csatlakoztunk – és még számtalan dolgot megtapasztaltunk és tapasztalunk még most is.

A Free Gates már mondhatni évek óta 0.0-ás tevékenységet folytat, különböző régiókban megfordult: Syndicate, Omist, Feythabolis, Paragon Soul, Fountain, Deklein. Jelenleg Fountain régióban élünk (és halunk).

A cég munkáját 3-4 direktor koordinálja, mindenki olyan területen veszi ki a részét a feladatokból, amihez ért is. Kivéve persze ez alól azokat a “muszáj” eseteket, amiket most nem részleteznék.

Tagfelvétel: minden esetben személyes beszélgetést követően, egyéni elbírálás alapján történik. Teljesen kezdő karaktereket nem veszünk fel.

Amit tagjainknak nyújtani tudunk:

  • Jó csapat, állandó PVP lehetőség, közös programok.

-A Corp demokratikus alapokon nyugszik, a tagok saját tulajdonnal rendelkeznek, nem szólunk bele a hajóid és az ISK-d számába!

-Folyamatos logisztika empire és a területünk között, Carrierekkel és Jump Freighterekkel egyaránt.

-Tapasztalt társak, akiktől a PVP és a PVE minden apró részletét megtanulhatod és bármikor együtt csinálhatod.

-Rendszeresen kényeztetjük a közelben lakó ellenséges kollégákat, szinte minden nap folyamatosan van roaming-fleet amihez csatlakozhatsz. Unalomra nem lesz panasz!

-Jó társaság, a hangulatról elmebeteg kollégáink gondoskodnak!

A corp alap adója 10%, ami a legyilkolt NPC-k bountyjából automatikusan levonódik Tőled játék közben. Ezen felül havi 20 millió ISK a rendszeres adó, ebből finanszírozza a Corp a szállítások során felhasznált üzemanyagot a Jump Freighterek és a Carrierek számára, valamint az Office bérlések költségeit.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, keress meg minket bármikor bátran a játékban.

Killboard:

http://freegates.eve-kill.net/

Akiknél érdeklődhetsz:

Shonion / Ceo /
Big Mano / Vice-ceo
Deesnow / Director /
Lys Freeman / Kiképző /
Bubba / Hangulat felelős /

Reklámok