november 08

Letöltés címke

eve.hu -mentsük ami menthető

Adamus TorKKedves felhasználók!Szeretném pontosítani a korábbi “hírt” – ami után néhányan mindenféle adóztatást vizionáltak az oldal használatával kapcsolatban.Az oldallal foglalkozók támogatása hónapok óta téma, így várható volt, hogy lesznek funkciók amiket azoknak nyújtunk pluszba, akik hozzá adnak ehhez a dologhoz (avagy kitüntetetten kezeljük – pl reklámozzuk – ezeket a cégeket).
Tehát a hamarosan “Partnercégek” menüponttá alakuló lista azokat a cégeket fogja tartalmazni, amelyek az egységes összeg valamelyikét befizette (egységes = nincs vita). Az összeg egyénenként soknak tűnhet, de egy jól működő cégnek nem szabadna annak lennie.

Bárkinek bármi kérdése, javaslata, ötlete merülne fel, kérem ossza meg velem.
Biztos kompromisszumra tudunk jutni!

Tudom, a jelenlegi oldal nem úgy néz ki, mint amibe megéri befektetni, de ezt is szeretnénk mihamarább megoldani.

Adamus TorKKedves felhasználók!A “Magyar cégek” listája lenyitásra került.Mivel az oldal üzemeltetőinek nem szokták bejelenteni, hogy melyik cég lesz éppen mikor inaktív, a lista tartalmazhat rég nem működő cégeket. => Hogy átláthatóbb legyen és újra tudjunk támogatni fordítókat/bloggereket, illetve egyéb eseményeket szervezni, azaz “két legyet üssünk egy csapásra”, jövő héttől a listán havi ISK díj befizetése ellenében lehet fent lenni (ezek után természetesen már inkább “Partner cégek” néven menne tovább).

Ártábla:

  • 1 hónap: 100M ISK
  • 3 hónap: 240M ISK
  • 6 hónap: 420M ISK
  • 12 hónap: 720M ISK

Az összeget az EveHu karakternek (eve-online.hu [EVEHU] cég tagja) kell utalni és a közleménybe a cég nevét írni.
A befizetés magában foglalja a cég nyilvántartását és azon kívül, hogy minden centjét az oldal látogatottságának növelésére fordítjuk, havonta egyszer továbbítunk egy megadott linket és szöveget a közösségi oldalunkra – már amennyiben az nem sérti a szabályzatunkat. (+banner hol hol?)

Egy petícióm azt mondja, hogy szabad ilyet csinálni, úgyhogy bátran lehet fordulni hozzám bannerekkel, illetve fb-re is posztolható linkekkel.

Amint tudjátok ez az oldal teljesen FREE, semmiféle moderálás nincsen, nem akarunk mi pénzt szedni tőletek hogy reklámfelülethez jussatok. Ez automatikusan jár ha eleged tudtok tenni az egyetlen előírt feltételnek. Ez is csak azért van hogy elkerüljük a magyar corpok szanaszét spamelését. Jól átlátható rendszer kínálunk ahol mindjárt meg is lehet és vitatni a corpok bemutatkozását.

Az oldalra próbálunk minél több helyről szerzőket meghívni, minél több fajta területről pve-pvp ,gyártás, wh-zás hogy minél inkább színesebbé és érdekesebbé tudjuk tenni az oldalunkat. Mi nem árulunk zsákbamacskát hogy egyszer majd milyen jó lesz az oldal, de azért fizessetek…

Mindenki döntse el magában hogy mi etikus ez amit mi tudunk nyújtani, vagy az amivel az EVE.hu staff-ja próbálkozik.

Norhell

Reklámok