november 09

Letöltés címke

F4R2-Q (Catch) – csatajelentès

A helyszín: F4R2-Q

Az N3 koalíció fleetet hívott össze, hogy lelőjön pár TCU-t, ami onlineolódott F4R2-Q rendszerben. Mint azt olvashattátok, az Against All Authorities ( AAA ) véletlenül kapcsolta le a TCU-t ebben a rendszerben, és ezt a hibát próbálták kijavítani. Az N3 észrevette ezt és gyors flottaszervezésbe kezdett, hogy megszerezze a rendszert mindenféle station timerek kikerülésével. A Northern Coalition. ( NC. ) egy Rattlesnake flottával készült triage kerrier supporttal, a Pandemic Legion ( PL ) Rokh fleetet állított össze. Az N3 maradéka főleg Ishtarokat hozott.

Az NC. jelentése szerint a hajókat megtartották a triage kerrierek, ugymond a „repp tartott”, és minden jól ment. De egy ponton az egyik NC. FC a Micro Jump Drive ( MJD ) használatára utasította a ganget. Amint ez megtörtént, az egész flotta kiugrott a triage kerrierek javítási távolságán kívülre. Mire ezt észrevették, addigra már bubik tömegében ültek, míg a MJD modult nem használhatták az elkövetkezendő percekben. Ez egy magas arányú Rattlesnake buktához vezetett, illetve ahhoz, hogy az AAA és társai megvédték a rendszert, míg az N3 visszavonulni kényszerült erős veszteségekkel.

Nagy csatákban természetes, hogy több FC dolgozik össze egyszerre, így Vince Draken ( az NC. vezetője és fő FCje ) is egyikük volt, de az esetnél más, a csatával való dologgal volt elintézve, amikor egy másik FC kiadta a parancsot a MJD használatára. Vince arra ért vissza, hogy a fleetje nagy bajban van rep rangen kívül. Külön mókás ( tipikus Vince : ) ), hogy mikor ezt meglátta, egyszerűen megparancsolta a társainak, hogy hagyják abba a shieldért való broadcastolást, és „haljanak meg csendben” : ) . Összességében így fogalmazott: „mistakes were made”, vagyis „hibáztunk, ez van”.

Néhány fleet tag elmondása alapján már alapból a rep range határán voltak, amikor az utasítás a MJD használatára elhangzott. A többi a fentebb írtak szerint zajlott le. Hiába kerültek közel az ellenséges erőkhöz, a kerrierek nem tudták tovább őket megtartani.

A mostani pillanatig nem sikerült megkérdezni a parancsot adott FC-t, hogy mi történt ( AFK ), és nem tudni, hogy mi vezérelte arra, hogy MJD-t használtasson a Rattlesnakekkel. Összességében az látható, hogy még a legedzettebb FC-k is tudnak hibázni néha-néha, és senki nem szeret lelövetni egy saját fleetet….”mistakes were made”.

Fordította Isanoe nothwood az evenews24.com-ról.

Eredeti hír

Video a csatáról ( DD oldal )

eve-kill

Dog-net összesítő 

Reklámok