november 12

Letöltés címke

Confederation of xXPIZZAXx, vége.

Aki nem ismerné őket, amellett, hogy igen jó PVP-sek, Ők rendelkeztek a legjobb bomber pilótákkal és FC-kkel. Nem egy nagy flotta lelte halálát az „egyszerű” bombázásaiktól!

Isanoe nothwood fordítása:

A mai napon, Junko Sidesweep, CEO-ja, és vezetője a Confederation of xXPIZZAXx-nek, bejelentette a alliance végét!

Teamspeaken jelentette be, amibe itt hallgathattok bele: link

De kik is a „pizzák”?

Az elmúlt hónapokban kerültek igazán rivaldafénybe a kampányuk miatt, amit a TEST és a Tribal Band ellen csináltak a Fountain háború idején. Amíg a TEST el volt foglalva északon, a Pizza folyamatosan zavarta a high-end hold Posaikat és az utánpótlási vonalaikat, ezzel is mégjobban megnehezítve az életüket Delve és Period Basis régiókban. Nagyon gyorsan felfejlődött a bomber csapatuk, sikerrel használták a Black Ops hajókat is, illetve más régiókban is megvetették a lábukat néha.

De ahogy a TEST és a Tribal Band elhagyta a régiót, úgy a Pizza nagyon hamar cél nélkül maradt, így másfele fordultak a mindennapi szórakozásért. Igy találtak egymásra a Black Legionnel.

Egy gyors interjú a Pizza vezetőjével:

K > Nemrég jelentetted be a Pizza felbomlását, mi volt a fő motiváció emögött?

V > Egyszerűen a vezetőségnek nem jutott elég ideje, hogy vezessen egy szövettséget, amiben több különböző corp vett részt. Sok olyan emberünk, akik a „programokat” gyártották a csapatnak,köztük jómagam is, el lettünk havazva az RL ( real life ) dolgainkkal, és inkább zárom be a Pizzát, mint lássam szétrohadni az inaktivitástól.

K > A Black Legion a legszorosabb ismert szövettségesetek, hogy kezdődött ez a kapcsolat? Mit gondolsz, mi hozta össze a két allit?

V > Nagyon rég kezdődött, amikor még a pizza új volt, már akkor összedolgoztunk, főleg belőtt R64-ek ( high end holdak ) és hasonló okokból kifolyólag. Egy évvel ezelőtt ismét kapcsolatba kerültünk Elo Knight-al ( a Black Legion vezetője és FC-je ), és több kísérletet tettünk, hogy kisegítsük őket Venalban, minek cserébe ők lejöttek Delvébe és rendesen meghajtottuk az akkor még a TEST birtokolta területet. Nagyon sok élvezetes csatában vettünk részt együtt. Hasonló céljaink voltak a játékban, miszerint okozzunk minél több fejfájást egy SOV tartó entitásnak, miközben NPC űrben lakunk és mobilisak maradunk.

K > Emiatt döntöttél úgy, hogy beviszed a corpodat ( love squad ) a Black Legionbe?

V > Nincs jobb 0.0 alliance, akikhez jobban beillenénk, senkitől sem kaptunk annyi megbecsülést és tiszteletet mint tőlük

K > A Confederation of xXPIZZAXx leginkább a páratlan bombázásai miatt híresült el, ez volt a célotok a szövetséggel, vagy később alakultak úgy a dolgok, hogy ebbe az irányba haladtatok?

V > Magától jött a dolog, főleg, miután bejött a fejlesztés, hogy a bomberek nem cloakolják ki egymást egy csoportban. Láttuk az Against All Authorities félresikerült Delve invázióját, majd azt is észrevettük, hogy az álltaluk akkor használt t3 bc flottákat mind le lehet lőni egy jól irányzott bombázással, emiatt „wheniminspace” ( FC ) ebbe az irányba hajtott minket. A tény, hogy több tíz embert tudtunk lelőni ilyen kis létszámmal, nagyon tetszett nekünk.

K > Mi volt a Pizza „fő terve” a létezésével?

V > A fő célunk nagyon egyszerű volt: aktívnak maradni, élvezni a játékot, megtanítani a tagjainkat a hibáikból tanulni, némi fejfájást okozni az ellenfeleinknek és fejleszteni magunkat időről időre.

K > Látsz esélyt rá, hogy a jövőben visszatérjen a „Pizza”?

V > Természetesen, adj nekem még egy TEST és Tribe szintű alliancet és mi ott leszünk, black opsokkal fogjuk lelőni a carrierjeiket, lőni fogjuk a bérlőiket és bombázni a flottáikat a jump bridgeken. 🙂

A folytatást megtaláljátok itt:

Evenews24

Reklámok