november 12

Letöltés címke

Erősödik az orosz nyomás

Tegnap a Red Alliance bejelentette, hogy belépnek a háborúba. Természetesen a Solar, a Black legion és a stainwagon oldalán fognak harcolni, egyesítve ezzel a régi Orosz Kialíciót. Az N3 álltal tartott északi területek lesznek a fókuszban, ezzel is nehezítve a védekezést.

A fórumposzt egyenesen a Red Alliance forumjáról, természetesen lefordítva:

„Október 31. , amióta elkezdődött ez a nagy háború, sokan kérdeztétek: mikor lép be a RA a buliba? Mindenkinek gratulálhatok: az idő eljött!

Mindannyian szeretnénk segíteni az N3 szétverésében, végre itt a lehetőség! Kiélhetjük magunkat, rájukzúdíthatjuk a gyűlöletet, amiért elvették tőlünk az otthonunkat, ezzel 6 hónap kemény munkáját tették tönkre ( a fordító véleménye, továbbiakban „fv.”: LOLOLOLOL ). Megfeszítve dolgoztunk, hogy a fleetlétszámainkat 30ról 100ra növeljük, itt az idő, hogy használjuk amink van.

Cursebe megyünk és az Insmother/Wicked Creek/Scalding Pass régiókat fogjuk támadni. A fő célpontunk pedig a DSP ( darkspawn ) és az INC. ( Unthinkables ) lesz ( fv.: INK-et szeretett volna írni az elvtárs, csak nagyon felizgulhatott ).

A cél, hogy tönkretegyük ezeket a régiókat és lelőjünk mindent ami mozog. Részletekért keressétek a Ceotokat és a direktorokat.

A fő ok, amiért Cursebe megyünk az az, hogy a Geminate lakosok nem akarják megtámadni az N3-at. Nem ülhetünk egész nap anomáliákban, miközben a karnevál zajlik mellettünk.

Szoval pakoljátok a táskáitokat, élesítsétek a késeket, rendezzétek az alkohol készleteket! Forró tél lesz!”

f.v.: Érdekes lesz megfigyelni mire megy majd a Red, én azthittem, hogy már nem is léteznek.

Isanoe nothwood

Evenews24

Reklámok