november 19

Letöltés címke

Elejtett hírmorzsák – Új régió(k)

Egy interjúra bukkantam rá a www.vg247.com oldalon. Az egyik szerkesztő David Reid-del beszélgetett, aki a CCP egyik vezető marketingese.

Csapjunk a közepébe: a cikk lényege, hogy a CCP valamilyen formában új régió(ka)t szeretne a játékhoz csatolni valamikor a jövőben, és a Rubicon kiegészítő ennek az alapja. Erre a 2009-es Apocrypha kiegészítő óta nem volt példa ( akkor adták hozzá a wormholeokat a játékhoz ).

Ezt a cikk szerint egy építhető Star Gattel lehet majd elérni, amihez az alapanyagok az új, Ghost siteokból nyerhetőek ki.

A CCP-t régóta foglalkoztatja egy „űrkolonizáló” rész az EVE-ben. El lehet képzelni, hogy micsoda rohanás lenne egy ilyen lehetőségnél. Körülbelül egy „aranyláz”-hoz lehetne hasonlítani.

Az írásban Reid Amerika kolonizálását hozta fel példaként. Ha valahol a játékban, hát itt bizony igaz lesz a „risk vs reward” mondás.

Mint írtam természetesen ez nem a következő kiegészítőben van tervezve, hanem egy hosszabb távú cél. De biztos, hogy egy nagyon érdekes és az EVE-et igazán felpörgető ötletről van szó!

Addig is mindenkinek marad a találgatás, én már szemezgettem is a Jove npc űrrel! 🙂

Cikk

Jove űr a dotlanon

Reklámok