november 21

Letöltés címke

Ajánlj fel plexet tájfun áldozatainak

November 8-án lecsapott a Yolanda tájfun a Fülöp szigetekre eddig sosem látott pusztítást okozva. Legalább 4000 ember meghalt, több mint 12000 megsérült, 1100 eltünt és millióknak kellett elhagyniuk az othonukat. Az EVE közösségből sokan kérték, hogy legyen ismét PLEX for GOOD és íme:

Image

A CCP November 20-tól egészen December 7-ig fogad PLEX for GOOD adományokat a játékosoktól. Minden egyes plex után $15 utalnak az izlandi vörös keresztnek, hogy támogassák a fülöp szigeteki erőfeszítéseiket.

Hogy tudsz segíteni?

Contractolj egy vagy több plexet a CCP PLEX for GOOD karakterne 14 napos lejárattal. A contractokat 24 órán belül, vagy hamarabb elfogadják.

Ellenőrizzétek contractoláskor, hogy a megfelelő karakternek contractoltok aki a CCP Corporation tagja, hogy elkerüljétek a téves contractokat. A CCP nem garantálja, hogy visszaadja a rossz karakterre felrakott plexeket.

Image

Minden egyes adományozó kap minden plex után 2 in-game Sisters of EVE Food Relief “‘Humanitarian’ T-shirt YC115” pólót. Amit ingame viselve tudjátok demonstrálni, hogy részt vettetek az akcióban. (A pólókat december 10-én osztják majd ki) További információk majd november 27-én.

Az adományozást különféle scammekkel zavaró és nyerészkedő játékosok körül meg nőjön meg a meteor árnyéka. És persze a CCP is keményen le fog csapni rájuk.

Reklámok