november 26

Letöltés címke

Bemutatkozás: MR Hexal

Helló mindenki!

Norhell támogatásával egyenlőre én is tagja lettem az oldal szerkesztőinek. Gondoltam illendő ha bemutatkozom :).

A legfontosabb hogy én az EVE Online kis testvéréről a DUST514-ről fogok nektek cikkeket,híreket írni hogy egy kicsit jobban megismerjétek a Dustot. MR Hexal néven fogok tevékenykedni mivel Dustban is ezt a nevet használom így ha rám kerestek ott is megtaláltok.
Kicsit több mint 1 éve játszom ,még a zárt bétában kezdtem az ipart bár ott csak néha napján toltam ,azonban a nyílt béta óta rendszeresen játszom.
Alapító tagja és egyben directora vagyok a Hungarian Defense Force cégnek amiben csak dustos játékosok vannak, sajnos nem vagyunk túl sokan de talán ez nem sokára megváltozik.
Alapvetően a Gallente federációt erősítem  de használom az Amarr felszereléseket is szóval ilyen Gallente-Amarr párti vagyok.
Néhány hét múlva elérem a 20 millió SP-t amiről régen azt hittük haverommal hogy ennyivel már semmi gondunk nem lesz de sajnos tévedtünk. Ez a 20 milla se elég semmire , gondolom ez EVE ben is így van hogy SP-ből sose elég 😀

Nos nagyjából ennyi az élet történetem 😀 Ha akartok keressetek meg és vegyetek fel Contactba, de benne vagyok a DUST-HUN csatornában is így ott is megtaláltok hogy ha éppen fenn vagyok. Norhellnek köszönöm a lehetőséget hogy itt lehetek aztán meglátjuk sikerül-e kicsit felrázni a magyar dustos közösséget.

Sziasztok!

Reklámok