Egy Solar Fleetes Nyx halála

A minap egy Solaros nyx úgy döntött, hogy megpróbál vadászni egy pár rattoló kerriert. Egy cynós interceptorba ültetett altjával vadászott. A cynós interceptor egy elég jó választás, mivel az új kiegészítő óta ezek a hajók immunisnak a bubikra és nagyon gyorsan tudnak közlekedni, az áruk pedig 35-40 millió ISK-ban maximalizálódik.

Az említett ceptor el is kezdte a vadászatát a Pangu Coalition nevezetű alliance területén és nemsokára talált is egy célpontot magának egy Archon formájában. Ezt a kerriert megfogta, nyitotta a cynót a nyxének, majd nem sokkal később be is biztosította a killt, majd biztonságba helyezte a supercarriert egy másik rendszerben. Mivel sikeres volt a vadászata, így nem bírta megállni, hogy ne folytassa és felkészült egy következő lehetőségre.

A Pangu Coalition észrevette, hogy a nyx pilóta nem logolt le az Archon kill után, így egy csapda felállítása mellett döntöttek. A bait, ami egy Thanatos volt, ahogy azt illik, elkezdett kerbirkedni. A cyno ceptor pilóta egyből harapott, megérkezett a nyx, amit meg is fogtak a készenlétben álló baráti heavy interdictorok és dictorok.

A Thanatos nyitotta a cynot, és:

Evenews24 cikk

Isanoe nothwood fordítása

Reklámok