november 28

Letöltés címke

Ordo Alba – Bemutatkozás

Sziasztok!

Íme az első magyar cég amit kiszemeltem magamnak. Ami nem más mint a legnagyobb magyar kiképző cég az Ordo Alba. Remélem egy kicsivel több információval gazdagodtok, főképp az új játékosok a cégválasztással kapcsolatban. A kérdésekre nem más felel, mint maga a CEO : Drezdor

Pár mondatban be tudnád mutatni magatok, mit tudtok nyújtani az új játékosoknak?

Miután átvettem, továbbgondoltam a kiképzőcég terveit, és valódi célokat, gyakorlatokat állítottam a kezdő, és haladó játékosok elé. Létrehoztunk egy ütemtervet amit a cégünk minden tagjának végig kell járni. Esténkén (mostanság napközben is) megbeszéléseket tartunk, ahol az EVE különböző aspektusait vesszük célba, elméleti és gyakorlati szinten. Így minden tagunk elsajátítja pld. a bányászat, kutatás-gyártás, flotta mozgások, fittelés, PvP-PvE alapjait gyakorlatban is. Közben a karaktereik a kijelölt úton haladnak a skillekkel is. AZ ifjú RAXosok közben megismerik az alli, és a koalíció egyéb cégeit, tagjait is, hiszen közös életet élnek velük itt 0.0-ban, és Team Speek-en is. Az alli minden közös megmozdulásából kivehetik a részüket. Mivel az oktatások viszonylag kevés időt követelnek meg a játékosoktól, ezért a fennmaradó időben szabadon kihasználhatják az alli területe adta lehetőségeket. Abban a minimum 3 hónapban amit az 0RDO-ban kell tölteniük, kiismerjük egymást. Ezért egy jó szűrőként működik a RAX és az új játékosok között.

Már lassan 1 éve bent vagytok a HUN RELOADED magyar alliance-ben, ebben az 1 évben milyen fontos események történtek a corp életében?

Az Ordo Alba jelenleg a Hun Reloaded 0.0-ás kiképzőkorpjaként üzemel immár 11 hónapja. Az első 4 hónapban nem teljesített túl eredményesen a cég. Ezt felismervén a RAX döntéshozói pályázatot írtak ki, ahol vezetőket kerestek az irányításhoz, toborzáshoz. Ezt volt szerencsém elnyerni Ezeliek-kel egyetemben. Fontos eseménynek tartom ezzel kapcsolatban, hogy 1-2 hónapon belül 20-25 fős aktív létszámot tudtunk produkálni. Jelenleg 2 directorral (Maverick, Pedro) vezetjük az Ordo Albát, 100 körüli tagunk van, 25 aktív pilótánk ,és kb 20 olyan játékos akik már más corpokban teljesítenek szolgálatot.

 Mit tanácsolsz az új játékosoknak, miért titeket válasszanak?

Mert mi vagyunk a legjobbak! Írhatnék arról, hogy ezt-meg azt tanítunk, itt süt a legjobban a White nap, de a lényeg a közösségben van. Nálunk csak kiképzendő játékosok vannak a cégben. Mindenki maximálisan számithat a másik, és persze a kiképzők segítségére. A RAX “öregjei” pedig évek tapasztalatából csepegtetnek számukra. Nagyon összetartó a csapat. Élmény velük dolgozni. Csak egy példát említenék: Felmerült az ötlet, hogy alli szinten támadnánk egy régiót, de először fel kellene deríteni a környéket. Ezt a feladatot bevállaltam az 0RDO-nak. A srácok 3 nap alatt feltérképeztek (csapatmozgások, POSok és felszereltségük, Jump Bridgek, Ihubok,…) mindent! A sors fintora, hogy jelenleg a háború miatt másra kell koncetrálnunk.

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve? Mit szeretnétek megvalósítani ?

Mint már említettem az 0RDO erőssége az öszzetartásban van. Ez jól látszik a már továbblépett játékosokon is, akik többször besegítenek a “kistársaiknak”. Úgy tűnik a nálunk tapasztalt mentalitást viszik tovább más cégekbe. Ezt szeretnénk tovább erősíteni. Tudom, hogy nem minden karakter lép tovább a Hun Reloaded cégeibe, de ez talán nem is akkora gond. Szeretném ha az ex 0RDO-sok a Magyar corpok közötti pozitív kapcsot építenék fel. Lássuk be erre nagy szüksége lenne a EVE-s társadalmunknak.

 Hogyan vehetik fel veletek a kapcsolatot a jelentkezők?

A legegyszerűbb ha írnak egy ingame mailt Pedro MS directorunknak, és Ő elmond minden további teendőt.

Köszönöm hogy válaszoltál a kérdéseimre, a továbbiakban is legalább ekkora eredményességet kívánok nektek!

Én köszönöm a megkeresést.

kis kiegészítés ami e-mailben jött:

A Hun Reloaded Magyar 0.0 Alliance-ről röviden:

Az alliance jelenlegi formája és élete a 2011 év elejétől vette a mostani irányát. Abban az időben visszatértünk egy 1,5 hónapra fountainbe kicsit megkeseríteni a teszt életét, amiben nagyszerű partnerre leltünk a Nulli Secundában. A baráti kapcsolat azóta sem szakadt meg, sőt az idők folyamán tovább erősödött. Ennek is köszönhetően volt több közös kampányunk és jelenleg is közös koalícióban (N3) vagyunk.
A Magyar szövetség most 9 céget foglal magában, és 6 naprendszert birtokol 0.0-ban. Közvetlen környezetünkben barátok, 5-10 ugrásra ellenségek várnak ránk.

Az Ordo Alba kiképző cégről:

Az ORDO egy gyűjtő cég, ahol megtanulod a helyi szokásokat, megismered a RAX tagjait, corpjait, és segítünk eligazodni az EVE világában. Az új tagok számára oktató opokat tartunk a játék sokrétegűségének bemutatásáért. Dedikált emberek foglalkoznak az új jelentkezőkkel, nem kell “ellesned” a játék fortélyait. Az alapszabályunk szerint minimum 3 maximum 6 hónapig leszel az ORDO tagja. Ezután a szükséges alaptudással továbbléptetünk a Hun Reloaded valamelyik cégébe.

Elvárásaink:

 • TeamSpeek és Jabber használat a zökkenőmentes kommunikáció végett.
 • Kitartó részvétel az opokon, aktív jelenlét a RAX életében.
 • Fegyelmezett kulturált viselkedés a játékban.

Amit kínálunk:

 • Folyamatos kiképző opok, az EVE aspektusaiból.
 • 0.0 terület, annak minden előnyével, és kihívásával. Erős NPC rattok várják, hogy ISK-vá lődd őket, de vigyáznod is kell, hiszen bármikor meglátogathat egy ellenséges játékos.
 • Esténként sem unatkozol majd, hiszen rendszeresen vadászunk kisebb nagyobb PvP flottákkal.
 • Akár capital méretű, több száz fős harcokban is részt vehetsz.
 • Bányászhatsz 0.0-ás érceket, hogy különböző felszereléseket, hajókat gyárts magadnak, vagy eladásra.
 • Nálunk megtanulod a POS üzemeltetés, és a bolygózás alapjait.
 • Hangulatos Magyar társaság.
 • A teljes Hun Reloaded támogatása, ha bárhol megakadnál a játékban.

Néhány adat az Ordo Alba életéből (2013.11.27.):

 • 77 tag
 • 20-25 aktív kezdő játékos
 • kb 30 kirúgott inaktív karakter
 • kb 20 jól szereplő játékos, akik már továbbléptek más cégekhez
 • 3 hónapnyi skill terv
 • másfél tucat kiképző OP
 • több mint 50 szabadon használható céges hajó a hangárban
 • 1 saját pos, gyártásra, kutatásra fittelve
 • heti minimum 4 PvP roam
 • több tucat kikutatott BPO a szabad gyártásért
 • 4 naponta egy új jelentkező (átlag)
 • 10%-os adó
 • 1748 kilőtt ellenség (234.44 milliárd isk)
 • 958 elbukott hajó (36.23 milliárd isk)

Több információért keresd Pedro MS -t ingame, vagy jelentkezz az Ordo Alba kiképző corpba.
Keresheted még az alábbi karaktereket is ingame: Drezdor, Cakkos, Maverick Stormcloak, Christin Thieneret, és persze Pedro MS.

Reklámok