december 02

Letöltés címke

Titan Down: Capital fight Scalding Pass

Scalding Pass-ban, G15Z-ben volt ma reggel egy supercapital fight. A rendszer egy kulcsfontosságú jump bridge rendszer, amit éjjel elveszített az N3. A rendszer birtoklása érdekében folyt a harc reggel, hogy ki tudja újra birtokba venni a jelenleg senki által nem sovolt rendszert.

Nulli-JB-Scalding

Nagyjából 12 super és 15 slowcatet vonultatott fel az N3, hogy az ellenséges SBU-kat eltakarítsa a rendszerből. A Black Legion készenlétben állt, mivel pont erre számítottak, nagy létszámú drenya flottát készítettek be. Az első cynot az N3 hamar lelőtte, így mindössze 30 drenya jutott át a rendszerbe, kisvártatva újabb cyno nyilt ahol további 60 drenya érkezett a rendszerbe Black Legion és CFC. Nagyjából instáztak egy HEL-t, ami a szokásos armoros capital flottákban mindig a fekete bárány és a primary szerepét szokta betölteni. Ezután nagyjából 5 percig lőttek egy nyx-et, ami nem tudta tankolni rendesen a beérkező hatalmas tűzerőt. Ezután a Pandemic Legion Titánokat és Supereket ugratott a csatamezőre erősítésként, miközben a cfc egy domi flottát hozott a csatába. Próbáltak kineutolni egy Avatart, aztán egy másikat is de sikerült megtartani őket. A superek és titánok lőtték a drenyákat, amik hullottak mint a legyek.

Kőkemény DPS harc ment a Titánok és Superek lőtték a drenyákat, a slowcatek és a közben szintén beérkező nullis  domi flotta a subcapitalokkal foglalkozott. A Black Legion és CFC mindeközben sikeresen szárazra neutozott egy avatart és lelőtte, emellett számos carriert lőttek le a csata végéig.

BR-G15Z

N3 veszteségek: 1 avatar, 1 hel, 1 nyx, cca 20 carrierCFC+BL veszteségek: cca 66-70 dread

A subcapital veszteségek elenyészőek voltak, illetve a szokásos 10-15 diktor hullott el menet közben.

Reklámok