december 06

Letöltés címke

War Thunder: Játék ismertető

Online játékot játszók körében gyakran előfordul, hogy egyikből ugranak bele a másikba, vagy miközben várnak mondjuk EVE-ben valamire, hogy történjen valami, legyen egy csata, addig más játékokkal töltik az időt.

48804-war-thunder-krijgt-singleplayer-missies

Gyakran az EVE-ben már kissé megfáradt, esetleg mára már kevesebb idővel rendelkező játékosok is ilyen játékokba csapnak át, mivel itt egy-egy harc ideje jóval rövidebb, 10-30 percben mérhető, míg az EVE-ben egy komolyabb csapatjáték simán eltart órákon keresztül is, amit nem nagyon lehet ott hagyni anélkül, hogy később emiatt ne veszítene hajót az ember. (Ellenséges területen lelogolni nem a legbiztonságosabb dolog.) Ezen játékok egyike a War Thunder nevű gyöngyszem, ami hamarosan egyesíti a repülőgép szimulátort a tankos és hajós szimulátorok pvp élményeivel. Jelenleg repülőkkel lehet egymást hajkurászni arcade, historical illetve full realistikus módozatokban, de már folyik a beta tesztje a földi járműveknek amit számos korábban a WoT-ot is kipróbált játékos nagyon örülhet.

POFcCe2

Hasonlóan más mmo-khoz, itt is tapasztalatokat kell gyűjtenünk, de mindezt több különböző részeken. Egyfelől külön fejlődnek az adott nemzetek, ami alapján éred el a magasabb szintű repülőket (egyelőre), aztán minden nemzetnél van 3-6 pilóta csapatod, amik szintén fejlődnek és fejleszthetőek, ezáltal lesznek egyre ügyesebbek, kezelnek több géppuskát, látnak messzebbre, stb és nem utolsó sorban a különböző típusú járművekkel is szerezzük a tapasztalatokat, aminek során lehet némi fejlesztéseket elérni, majd megvenni rá.

war_thunder_screen21

Teljesen realisztikus módot választva azért már koránt sem könnyű a játék, mert nem elég, hogy egy rossz mozdulattal könnyedén a földbe fúródhatsz, némelyik gépnél olyan történelmi tudás birtoklása sem haszontalan, hogy például valamelyik gép motorja nem bírta a turbót és rövid idő alatt leég. Összességében jelenleg az egyik legjobb rapid mmo-nak ígérkezik a kategóriájában, bár még mindig csak béta stádiumban van remélhetően valami igazán jó lesz a végére. Szerencsére a pay to win nem annyira dominál a játékban, bár a tanulási idő jelentősen lerövidíthető ha költ rá az ember, de nem szükséges. Emellett mivel rapid harcok vannak ideális, ha valakinek egyszerre csak 20-30 perce van játszani egy kicsit, egy arcade annyi idő alatt bőven le szokott zajlani.

Reklámok