december 07

Letöltés címke

A Julenissen Létezik ! +Interjú!

A Julenissen Létezik !.

Greenwich-i idő szerint december 5.-kén 05:57 perckor a norvég rakétaelhárító rendszer egy ismeretlen repülő tárgyat észlelt Hammerfest-től északra mindössze 12 kilométerre. A Brømstag nehézcirkálót kivezényelték a környékre és többszöri sikertelen kapcsolat felvétel után, bemérték és lelőtték egy légvédelmi rakétával. A repülő tárgy elkezdett zuhanni és az Ingøya sziget északi partjain becsapódott a földbe. 06:34 Perckor a Fruluflaten cirkáló megközelítette a partot és elkezdte a terület felmérését. A felfedezés megdöbbentő volt. Az egyik helyszínre kirakott tengerész, Neil Berkák meséli a történteket.

Hogyan történt Neil?

“Minden államos teljes készenlétben volt, azt mondták lelőttek valamit és megkel nézni mi lehetett az. Nem gyakran történnek ilyenek errefelé. Elvégre a madár se jár ennyire északon. Majd kiérkeztünk, felkapcsoltuk a reflektorokat és egy szán szerű dolgot fedeztünk fel. Nem tudtuk mire vélni. élőlényt nem találtunk és ahhoz képest, hogy egy masszív légvédelmi rakéta találta el minimális volt a károsodás. Ilyen esetekre nincs protokoll, úgyhogy a kormány értesítve lett és vártunk. Körülbelül öt vagy hat órával az esemény után érkeztek meg Oslo-ból az illetékes emberek és minket elküldtek a helyszínről. ”

Mit gondol mi lehetett az ?

“Nem tudni biztosan, de nagyon erős anyagból volt és embereket nem találtunk sehol a szigeten hőképeket is átnézték, de semmi. Ha tippelnem kéne idegenek voltak. Sokan mondták, hogy a Julenissen lehetett, de az csak dajka mese.”

Ez után az eset után a norvég titkosszolgálat és a tudományos hivatal nem megerősített emberei, a Trondheim-i sarkkutató központba szállították a roncsokat. A dologról ezután semmit nem lehetett tudni egészen addig amíg dr Kovács Ernő-t is bevonták a kutatásba 24 óra elteltével. Úton hazafelé sikerült telefonon elérni a professzor urat. Íme a beszélgetés.

Üdvözlöm, hallottunk egy esetről amit norvég szemtanúk szivárogtattak ki egy ismeretlen lezuhant tárgyról.

“Igen, igen. Megdöbbentő eset. Habár nem tudom, hogy került ilyen hamar nyilvánosságra a dolog, valakit ezért még tuti elhallgattatnak. ”

Remek, mit tud mondani az esetről ?

“Hát még elég sok kérdés vár válaszra, de azt már biztosan lehet tudni, hogy az elemek amikből a “szán” készült nem földi eredetűek. Továbbá nincs nyoma a feltételezett pilótának sem. Nyoma veszett, még mindig teljes teljes riadókészültség van a NATO északi tengeri zónájára. Sokan emlegették a Julenissen szót, de ez teljes mértékben dajka mese szerintem.”

Hallott még valamit, mondtak bármi mást önnek ?

“Sokat ők sem tudnak még elég friss a dolog mindenkinek, mindenfelől jöttek egész Európából tudósok, történészek megoldani a rejtélyt. Az északiak nagyon szimpatizáltak a Julenissen legendával. ”

Julenissen, ez mit jelent magyarul ?

“Hát, ne ijedjen meg, de Mikulást. ”

Ez most komoly ?

“Teljesen az, sokan dajka mesének nevezik, de sok furcsa észlelés volt tapasztalható az északi féltekén mióta fejlett a technológia. Az északiak pedig aztán igazán szeretik a Julenissen legendát. Persze a hivatalos legendákban, elrabol gyerekeket és nem meg ajándékoz, ez csak a katolikusok agyszüleménye a 10. század környékéről. ”

Tehát Julenissen. Hogyhogy magát is hívták úgy tudom maga reptilián kutató. 

“Ez igaz, de a reptiliánok arra is késztetik az embert, hogy más megmagyarázhatatlan dolog után is kutakodjunk. És az ilyen emberek listázva vannak a megfelelő helyen.”

Maga szerint a Julenissen, lehetett reptilián ?

“Minden lehetséges, jelenleg nem lehet biztosat mondani a szán pilótájáról és nem is akarnék feltételezésekbe merülni a dologgal kapcsolatban. De ha tényleg a mikulás volt az, akkor idén elmarad a karácsony.”

Beszélgetésünk dr. Kovács Ernővel a Pécsi Tudomány Egyetem professzorával ismét gyümölcsöző volt. További hírekkel jövünk legközelebb is.

Reklámok