december 30

Letöltés címke

Faction Warfare a farmerek világa

Mostanában kicsit aktuális téma az FW, mivel a Minmatar oldal visszanyerte területét hosszabb idő után sőt, momentán 56 rendszert bírtokol és T4-ben tartják a saját oldalukat. (az agentezők legnagyobb örömére).

Bár a CCP nem annak szánta, de jelenleg az FW leginkább a farmerek világa. Ahogy telnek a hónapok, változik, hogy melyik FW van fenn, mint az évszakok. A ténylegesen harcoló karakterek száma, akik állandóan benne élnek az FW-ben, relative kevés. Amikor valaminek felmegy az ára, valamelyik fajnál, akkor jönnek a farmer hordák, először csak feltornázzák Tier 3-ba, majd ha tudják 4-5-be is az adott frakciót. Ilyenkor még rászabadul további pár száz agenter az adott factionra. Ez eléggé szezonális, ahogy a Shirak-os srácok is írták már párszor pár helyen. Igazából persze nem rossz, hogy így működik, csak tudni kell kihasználni, együtt élni ezzel.

Amikor a saját FW van fenn, akkor ki kell használni az időt és lehetőséget és minnél több LP-t kell termelni, amikor meg lenn van (ha valaki állandóan FW-zik), akkor meg lehet vadászni a túloldalt hirtelen megnövekedett létszámú farmereket.

fw status

Mivel kb félévente egyszer van fenn egy-egy frakció magas T4-5 szinten, ilyenkor jól ki kell használni a lehetőséget. Akinek van ideje, energiája az könnyen multimilliárdossá tud válni. Kicsit kell tudni kezelni a monotonitást. Nem ritka, hogy egy-egy ilyen farm időszakban valaki akár 10-40m LP-t is összeszedhet. Ez érték függően akár 1000-2000 isk/lp is lehet, szorozzátok fel, hüljetek el, stb. FW-zni jó. 🙂 Lévén egy ilyen karaktert meg lehet csinálni 2-3 hónap alatt, valaki egyszer megcsinál erre egy altot az accountján, onnantól többet nem nagyon kell már trainelnie és amikor jó a szint, termeli az LP-t. Mondhatni, ki termelheted magadnak a plex árát könnyedén. Az FW-ben lehet ugyanúgy agentezni, lvl4-el.  A küldetések olyanok, hogy egy bomberrel teljesíthetőek.

lpstore

Természetesen semmi akadálya, hogy akár több FW-ben is legyen valakinek karaktere. A többit már a fantáziátokra bízom.

Reklámok