január 03

Letöltés címke

War update – N3PL vs RusRus + CFC

Továbbra is zajlik a háború keleten, immáron 4 hónapja legalább. A frontvonalak eléggé megmerevedtek, túlzott változás nem történt az elmúlt egy hónapban, habár csatározások folyamatosan zajlanak. Station nélküli rendszereket foglalnak el meg vissza mindkét oldalon, a RUSCFC koalició Immensea, Tenerifis, Omist régiókban próbál előretörni, míg az N3 Feythabolisban támad rendszereket.

Az AF0-V5 rendszer konstellációjában incursion tört ki, ami végeredményben azzal járt, hogy a RUSCFC koalició kihasználta a subcapital fölényét az incursion által biztosított cyno jammer alatt és a konstellációt elfoglalták, köztük egy állomásos rendszert. Ez később még fontos lehet, mivel staging rendszert jelenthet még a CFC számára benn az N3 rendszerei szívében.

Mindeközben Vale of the Silent régiót támadja az EMP illetve csatlakozott hozzá még pár másik alliance, köztük a TEST is. Ez a diverzáns akció már most leköti a fő harcoktól a GENTS, RAZOR erőket a CFC-ből illetve a területre ment a Black Legion is, halászni a zavarosban.

fleetswaiting

Emellett további erőket kötnek le azok a kisebb csoportosulások akik Fountainben az FA és Li3 területén partizánkodnak. Az “erősítésként” érkezett Spaceship Samurai-ok bár meglehetősen kezdők, nagyon lelkesek és folyamatosan gyártják a timereket, támadják az infrastruktúrát: jump bridgeket, posokat, ihubokat.

Az az információ járja, hogy éjjel a Goon 14 titánt és 35 supercarriert vittek Curse-be. Ennek kapcsán jelent meg egy olyan pletyka, hogy a PL megfenyegette a Goon-t, hogy felmondja az OTEC szerződést, ha supereket kezdenek bevetni és felmennek északra az NCdot-al felgyújtani a régiókat. A helyzet fokozódik, a téteket növelik. Könnyen lehet, hogy majd egy hatalmas capital, supercapital fightban fog végetérni ez a háború, ahol valaki olyan sok hajót veszít, hogy feladja a további harcokat.

OTEC: Eredetileg Goonswarm Federation, Ev0ke, Test Alliance Please Ignore, Pandemic Legion, és Northern Coalition között létrejött megállapodás a Technetium árának nagyon magason tartására, a piac és holdak felosztására. Ezt annó az NCdot Venal megtámadásával ugyan felrugta, de a többiek tartották magukat hozzá.

Reklámok