január 07

Letöltés címke

Insidious Empire capital flotta halála

Tegnap délről egy pillanatra északra irányult a figyelem, mivel az Insidious Empire ( EMP ) capital flottája nagy veszteségeket szenvedett az NCGR-Q rendszerben. A történet hivatalosan úgy hangzik, hogy az EMP ráugrott néhány CFC dreadre. Válaszként kb 50 capital és még több sub-capital ugrott az EMP nyakába.

A pletykák szerint az EMP épp supercapitalokat tervezett rádobni az eredeti, kb 10 darab CFC dread csapatra, de elég korán jött a CFC drop ahhoz, hogy ez ne történjen meg. Amíg a CFC kb 7 dreadet vesztett, addig az EMP durván 18-at 12 carrierrel együtt, ezzel egy capital hajó temetővé változtatva a környéken. Ahogy az minden baitelésnél történni szokott, a számok a „vadász” oldalán álltak. Meglepetésre egy CFC Aeon, Ragnarok és Avatar is megjelent a csatában és beleért pár killbe. Meglepetés, mivel a CFC köztudottan nem használja a supercapitaljait.

További szóbeszédek szerint a TEST, aki szintén a környéken tartózkodik, nem jelent meg a buliban, holott az EMP-vel karöltve kellene felvenniük a harcot. Na jó, 1 TEST pilóta ott volt, de ezt ne nevezzük egy alliance „részvételének” ( annak rendje és módja szerint meg is halt, killmail ).

Összességében egy sikeres csata/bait a CFC-nek „behúzva”, rájuk fért már.

Fordította Isanoe nothwood

Brdoc összesítés

Videó 

Eredeti evenews24 cikk

Reklámok