január 20

Letöltés címke

HUN Corp. – Bemutatkozás

HUN Reloaded alapító cége. / Vezérigazgató: Amergin / Főrészvényes: Patikus

Mint anyanyelvükön koordináló társaságot, a HUN Corp.-ot is abból a célból alapították 2003 szeptember 28.-án, hogy a magyarEVE Online játékosok együtt tudjanak játszani.

A cég folyamatosan növekedett, és még közel 3 évig folytatta eredeti tevékenységét. Megfordult a galaxis különböző területein, és közben számos más cégnek és szövetségnek nyerte el bizalmát és elismerését. Három év után már saját állomással és korrekt hírnévvel dicsekedhetett New Edenben.

2006-ra a magyar játékostársaság jelentősen megnövekedett, de a hírnév ára, a második munkahelyként funkcionáló játék azt eredményezte, hogy a HUN Corp. vezetősége és tagjai belefáradtak a hardcore játékba, így a “HUN” bezárta kapuit és a tagok szétszéledtek különféle külföldi és magyar szövetségekbe új tapasztaltokat, további kapcsolatokat gyűjteni, illetve nyaralni kicsit.

Egy év hibernáció után a HUN újraalakult és megalapította a HUN Reloaded szövetséget, hogy a régi tagok ismét együtt szórakozzanak. Ennek a szünetnek és a feledésbe merülésnek hála, az első nyílt szövetségek bajnokságán “váratlan”meglepetésgyőzelmet aratott a cég. Mivel a többhetes eseményt az EVE TV élőben közvetítette, HUN-ról a legtöbb EVE játékosnak ez a torna jut eszébe (és azóta már jobban odafigyelnek erre a névre).

Történelmi áttekintés:
– YouTube videók
– EVE-Files archívum

Napjainkban:
– Killboard Link
– Dotlan (auto feed) + rss

forrás: http://www.huncorp.hu

Reklámok