január 21

Letöltés címke

Fekete Sereg — bemutatkozás

Fekete Sereg név eredete:

A Fekete Sereg Mátyás király zsoldos hadseregének része volt. A név a feltételezések szerint onnan ered, hogy a sereg tagjai Mátyás király halála után fekete szalagot hordtak. Mások szerint a név a páncélok színére vezethető vissza. Magas szervezettség és magasszintű katonai vezetésen alapuló hadsereg volt, amely Mátyás királyhódító szándékainak is megfelelt. Az létszáma 8-10 ezer között volt folyamatosan, de háborús időben akár a 20 ezret is elérte. A cégünk neve innen ered.

Rólunk

A coprot Gabriel Yulaw alapította 2012.02.27-én. Kezdetben csak kis létszámmal működött, majd a taglétszám folyamatos bővülésével a nagyobb allainace-k számára is érdekessé vált. A Fekete Sereg folyamastosan 0.0-ban élt kisebb kihagyásokkal, éa nagyobb alliance-ok tagjaként tevékenyen részt vett és vesz a háborúkban. Megjárta a corp a Catch, az Impass, Cobalt Edge, Feythabolis, Detorid és Delve régiókat. Szövetségesei mellett mindig kitartott. Voltak olyan szövetségek, melyek széthullottak, melyeket mi hagytunk el, vagy melyeket nekünk kellet elhagyni. Jelenleg a Darkness. alliance oldalán állunk.

  • Ceo: Gabriel Yulaw
  • Director: Dark Cameleon
  • Director: VTF
  • Rövidített név: CRVNS

A játékon belül van saját csatornánk is: Corvin Recruit . Ezen a csatornán mindíg van valaki fent tőlünk. Itt tudsz segítséget és információkat is kérni első kézből. A jelentkezési szándékodat itt tudod jelezni, majd egy személyes elbeszélgetés után a vezetés dönt a felvételről.

Követelmények:

  • Próbaidős karakter nem veszünk fel!

Az ingyenes próbaidő hossza 15-21 nap. Ezután az account lezárul. Innentől kezdve csak előfizetéssel tudsz játszani. A régebbi karaktereknek egy bizonyos szinttől lehetőségünk van arra, hogy a havi előfizetéhez szükséges Isk-t (játékpénzt) kitermeljék a játékon belül, és ezzel is elő tudják fizetni a játékot (Plex) megvételével. A Plex havonta hosszabbítja a játékelőfizetésedet, pénzbefizetés nélkül. Az isk kitermelésére számos lehetőség adódik.

  • ​Legyél aktív játékos!

Az aktivitás alatt azt értjük, hogy illik naponta belépni és a corpos életben részt venni. A való élet természetesen felülírhatja ezt, de nem keresünk olyan játékosokat, akik heti egyszer néznek csak fel a játékba. Mivel gyakran van CTA (alliance flotta), vagy OP (kis flotta), ezért fontos a PVP ismerete. A CTA-kon a részvétel kötelező, nem szabadon választható.

  • Skill pontok!

Az aktív játékhoz hozzátartozik az is, hogy megfelelő skill ponttal rendelkezz a harci hajók ismeretében. Legalább T2 fregattot vagy bomber-t és csatahajót tudjál vezetni, ha a magasabb szintű hajók is mennek, annak még jobban örülünk. 20 millió skillpont az elvárt a hajóismeretben. Rendelkezned kell elegendő kezdőtőkével is mert a veszteségek elkerülhetetlenek.

  • Kommunikáció!

A megfelelő kommunikációs csatornákkal rendelkezned kell, ez a Teamspeak, Jabber, Mumble csatornák telepítését igényli. Ezen tudunk egymással beszélgetni, és az alliance üzenetek is ezeken érkeznek. A társalgás normális, nem keresünk problémás embereket.

Reklámok