Rubicon-1.1 UI változások

tc_scanner

A Rubicon 1.1-es patch-ében, többek között a tracking (követő), kamera működése is változni fog. Jelenleg, ha be van kapcsolva  a követő kamera, akkor az két pont között mozog, amik nem mindig kapcsolódnak egymáshoz. A fejlesztők célja, hogy könnyebben kezelhetővé tegyék ezt a funkciót, hogy mindenki a saját igényének megfelelően tudjon váltogatni a kameramódok között.

A cél, hogy az UI-n egyszerűen tudjuk figyelni, hogy melyik kamera módban is vagyunk éppen, illetve, hogy ezek között gyorsan tudjunk váltogatni. Emellett, a kamerák követési mozgását is javítani fogjuk.

tc_composite

Az UI, egy új radiális kezelőfelületet fog kapni, a kameravezérlés, a mostani Reset Camera funkció helyett. Ennek a felületnek négy állapota lesz. A követő kamera alapértelmezett keybindje nem fog változni, így továbbra is a  “c” billentyűvel tudjuk ki-be kapcsolni majd.

Ez a változás már kipróbálható a SISI-n is, a fejlesztők arra kérik a tesztelőket, hogy írják meg, ha valami probléma adódna ezzel a funkcióval különösen az FPS és a V-Sync, tekintetében.

A képre kattintva bejön a galéria.

Másik változás pedig az, hogy a capital wreck-ek új modelleket kapnak. (A képre kattintva elérhetitek a galériát)

Forrás: eve-communityevenews24

Reklámok