A harci drogok mellékhatásai

A harci drogok mellékhatásai az Eve Onlineban

Combat Booster Side Effect
2014 Január 23.

PvP

Az Eve Onlineban található combat drogok használata hasznos segítség, de a synth verziót leszámítva mindegyiknek lehetnek káros mellékhatásaik. Ahogy haladunk az egyre keményebb drogok felé, annál valószínűbben léphetnek fel a “side effectek” és a hatásaik is annál súlyossabbak. Sokan nincsenek tisztában a várható következményekkel, ezért készítettem az ábrákat a várható mellékhatásokról. 

.
A Combat Boosterek mellékhatásai, és a side effect-ek élettartama

A Synth drogokat kivéve (tehát a Standard, Improved, Strong drogok esetében)
MINDEN COMBAT DROGNAK LEHETNEK MELLÉKHATÁSAI, DE NEM FELTÉTLENÜL KAPOD MEG ŐKET!

Az hogy fellép egy vagy több negatív stat, illetve hogy hány fajta büntetést kapsz – magyarul
a “SIDE EFFECTEK” MEGJELENÉSE egyrészt múlik a szerencsén, másrészt a skillek is befolyásolhatják.

MINDEN DROG EGYETLEN STATISZTIKÁT NÖVEL ami sokszor a hajód túlélését jelentheti, illetve drámaian befolyásolhatja a harci hatékonyságodat DE AKÁR NÉGY STATISZTIKÁT IS CSÖKKENTHET!

A drog hatása alatt A FELLÉPŐ PENALTY-K IS A COMBAT BOOSTER IDŐTARTATÁNAK VÉGÉGIG ÉLNEK!

.
A Combat Boosterek mellékhatásait kompenzáló skillek

NEUROTOXIN RECOVERY CSÖKKENTI A SIDE EFFECT FELLÉPÉSÉNEK AZ ESÉLYÉT (27 M ISK)
NEUROTOXIN CONTROL CSÖKKENTI A SIDE EFFECTEK HATÁSÁT (270 M ISK)

.
Combat Booster SIDE EFFECT esélyek 

jmu


Látható, hogy az esetek majdnem a felében nincs negatív módosító, csak a drog kemény bónuszait élvezzük. Annak az esélye hogy 1 vagy az alatti side effect jelenjen meg egy standard combat booster használata közben 82%, level 5 skillel pedig 89%. Mivel a 4 fajta büntetésből legtöbbszőr csak 1 lehet igazán kényelmetlen, és az véletlenszerű hogy milyen büntetést kapunk, ezért STANDARD BOOSTEREKNÉL MINIMÁLIS A RIZIKÓ, hogy olyan side effecttel találkozunk ami ténylegesen negatív hatással lesz ránk.
 

jmu


A strong boostereknél már jelentősen nő a negatív mellékhatások esélye, viszont az is elmondható, hogy a NEUROTOXIN RECOVERY skill is jobban számít, a standard drogoktól eltérően itt igencsak jelentősen csökkenti a mellékhatások előfordulásának esélyét / a számuknak a redukálását. Ez vonatkozik a másik skillre is, a Neurotoxin Control is alaposan besegít a side effectek hatásának csökkentésébe.


JMU CIKK


Mermalior

Reklámok