január 25

Letöltés címke

Az intel fontossága, használatának titkai

0,0-ban a pvp, az anomaly, az agentezés, és igazából az egész ottani lét elengedhetetlen, és nélkülözhetetlen része az intel csatornák kiemelt használata.

ccp eve forgot to scout

Intel alatt, önmagában azt az információt értjük, amit a szövetségeseink, vagy a corp társaink adnak, hogy ki, mikor és hol tartózkodik. Ezen felül, intelt ad az a felderítő pilóta is, aki mögött egy fleet várakozik, vagy csupán mikor szemként funkcionál, ha valami értékeset akarunk eljuttatni x-ből y-onba.

A szövetségek rendszerint fenntartanak, egy-egy intel csatornát is, amiben az ellenséges hajómozgást jelentik le. Az ilyen csatornák szokásos formai megkötése a következő. Drag and drop módszert használva.

Egyéni jelentésnél: A játékos(ok) neve , hajó amit repül(nek) , és a rendszer amiben tartózkodik.
Fleet jelentésnél: Hajók száma, gang típusa , és a rendszer amiben tartózkodnak.

Fleethez van ennél egy kifinomultabb, és gyorsabb módszer is. Amint a ds (directional scan) hatótávjába érnek a hajók, le kell scannelni őket, a kapott eredményt kimásolni vágólapra, majd külső egy külső oldal segítségével letisztázni, és a kapott linket bemásolni az intel csatornára. Erre például tökéletesen alkalmas a Dingo’s Toolbox.

Intel esetén, létezik még egy ezeknél is mélyebb információ szerzés, a killboardok monitorozása, ezt is külső oldalak segítségével tudjuk megtenni, google-val számos ilyen oldalt találhatunk (Például: Eve-Kill, zKillboard). Killboardok alapján rengeteg hasznos információt megszerezhetünk az adott illetőről, és a corpjáról is. Milyen hajókkal és fittekkel szoktak repülni, hol szoktak repülni, kik a barátaik akikkel eljárnak.

Összegezve, az intel használata megkönnyíti mind a mi, mind a szövetségeseink életét, mozgását, rendszeresen használva, elkerülhető, hogy egy fleet észrevétlenül behatoljon a területeinkre, és megkönnyíti nekünk a felkészülést, ezeknek a behatolóknak a leverésére is.

Reklámok