február 04

Letöltés címke

Milyen is a Borzok élete?

Mindenki tudat alatt Shirakos akar lenni, vagy már volt? 😀

Nehéz is, nem is tudom hogy honnan kezdjem a mondani valómat. Talán mindjárt az elején, lassan 1 éve már hogy beléptem a Shirak Skunkworksbe. Az előzményekről annyit hogy amióta a játszok szinte csak a nagybetűs 0.0-ban  éltem, kb olyan 3-4 évet. Sok kihagyásom nem volt, ahogy emlékszem 1-2 hónap maximum. Sok helyen megfordultam magyar illetve nemzetközi szövetségekben, sok mindent kipróbálhattam, de egy idő után ez is monoton lett. Voltak szórakoztató pillanatok, voltak kevésbé. De nem mondanám hogy rossz időszak volt ez, rengeteg mindent tanultam, de még így is hiányzott valami. Kerestem, kutattam, de nem leltem meg, így úgy döntöttem váltok,nem csak corpot, hanem játékstílust. És innentől kezdődik a történetem…

Akkoriban már nem ment úgy a Shiraknak ahogy előtte, sok olyan játékos abbahagyta a játékot akik kulcsfontosságú szerepet töltöttek be a cég életében. Egy kezünkön meg tudtuk számolni az aktív létszámot. De belevágtam, mert ha ez nem jött volna össze akkor befejeztem volna a pályafutásomat, és akkor ezt a cikket és ezt a blogot sem olvasnátok 😀 Félve léptem be borzok közé, hogy nekem az a játék mit nyújthat még. Hát hamar kiderült hogy amit tanultam az nem sokat ér itt, lassabb játékhoz voltam szokva. De lehet hogy csak benne volt a hiba, elismerem abból van pár. Furcsa volt hogy kicsi hajóban ülök, pörögnek az események, eleinte nagyon nem is ment hogy az én kezemben legyen az irányítás, de idővel beleszoktam. A beilleszkedés könnyen ment, szimpatikus emberek adták az amúgy is megfogyatkozott létszám nagy részét. Itt is voltak meg vannak is különcök, mint minden máshol. Leírni sok lenne hogy mennyi minden pozitív dolgot tapasztaltam, pár pontban igyekszem összeszedni a legfontosabb dolgokat.

Screenshot_1

  • Ami számomra a legfontosabb az hogy nem vagyok időhöz kötve. Amikor van időm játszani akkor szinte 100%-ban tudom játszani azt a játékot amit szeretnék. Főleg az utóbbi időben hogy megszaporodtak a borzok a cégben. Nagyon ritka az olyan időszak amikor nincs egyetlen ember sem fent a cégben. Szerencsétlenségünkre van mindig aktuális munkanélkülink, és olyan dolgozóink akiknek sok a szabadideje 😀 Így mindig talál az ember magának játszópajtást.
  • Következő dolog talán az hogy nincs az a kérdés hogy ezt miért buktad el ? Ha meg is kérdezik akkor nem azért hogy téged megalázzanak a többiek előtt , hanem azért hogy elmondják az észrevételeiket hogy segítsenek a tanulásban.Persze vannak könnyebben és nehezebben tanuló ember, vagy az egyáltalán nem tanulni akarók. Mert amit mondasz az faszság, én úgy is jobban tudom.
  • A könnyű pénz lehetősége, a PVP-vel jön a pénz, + a shirakban minden kill után kapsz 1 millio isk-t. Ami azt jelenti hogy a lőtt lootot le kell adni, és abból van finanszírozva a kifizetések. Ha ügyes vagy akkor könnyen összeszedhető akár 1 plex is. Persze nem  a noobshippeket kell farmolni, meg a saját altjaidat 😀
  • Kipróbálhatsz olyan fitteket amiket 0.0-ban nem tehettél meg. Olyan eszement dolgokat találnak ki a srácok, amik még működnek is, ez az az érzés ami megfizethetetlen. + BOOST alatt is repülhetsz amire, szintén ritkán nyílik lehetőség 0.0-ban. Olyan mintha egy teljesen más játékkal játszottál volna eddig.
  • A sok sok lőhető célpont, nem csak a minmatar miliciára gondolok hanem arra sok sok neutra akik megfordulnak nap mint nap a környéken

Nem akarom a fényezni a corpot, bár lehet megérdemelné. De annyit mondhatok, ha már elég régóta játszod ugyan azt és már beleuntál. Nehogy el add az accountod adj még esélyt a játéknak. Próbálj ki olyan dolgot amit eddig nem tettél meg. Semmivel sem kevesebb a játékélmény hogy merlinben ülsz egy Archon helyett. A kevesebb néha több!

Csak annyit tudok tanácsolni nektek, addig ne alkossatok véleményt erről a világról amíg ki nem próbáltátok azt. Tegyétek, mindenképp érdemes!

Ha még eszembe jut valami akkor updatelem, ez csak így hirtelen jött dolog volt 🙂

Reklámok