február 05

Letöltés címke

A Pandemic Legion hazatatért

Alig pár nap telt el a PL bejelentése óta, hogy feladják a déli hadjáratot és hazatérnek a sebeiket nyalogatni, walletet feltölteni, máris újabb hírek röppentek fel, amik megváltoztatják az északkeleti régiók térképét.

Grath Telkin a Pandemic legion vezetője a Kugun felszólítótta a Why So Serious és Why So Derped alliance-kat, hogy 24 órán belül fogadják el a PL diktátumát, amiben beleegyeznek, hogy azonnali hatállyal átadják minden Sovolt rendszerüket Outer Passage régióban a Pandemic Legion renter alliance-nak (Brothers of Tangra, vagy BOT).  vagy felperzseli őket a PL tisztító tüze 🙂

Grath sérelmezte, hogy amíg délen folytak a harcok, a Why So Serious nem segítette szövetségeseit, hanem csak otthon ült és tömte a walletet….

A PL vállalta, hogy a WHYSO befejezheti a két épülő szupercapitalját, valamint Jitai áron kifizetik a TCU-kat, IHUB-okat, valamint rendszerenként egy large pos árát.

A WHYSO beleegyezett a feltételekbe. (sok mást nem is tehetett, LoL)

A fentiekhez csatlakozó hír, hogy Phreeze az Insidious Empire (EMP) vezére bejelentette szövetségének feloszlatását, személyes okokra hivatkozva. Mivel ő nem tudja tovább vezeti a szövetséget  és nem akarja, hogy más vezesse ezért inkább feloszlatja.

Területeiket Kalevala Expanse és Cobalt Edge régiókban szintén a Pandemic Legion bérlő szövetsége (BOT) veszi át. Érdekes az időzítés 🙂

A corpokat a Nulli sencunda átveszi, ha kérik.

 

Forrás: EVE NEWS

Reklámok