február 11

Letöltés címke

EVE-offline már hivatalos fan site

Sziasztok!

Mai borús napot a szerkesztőségben egy kimondottam jó hír dobta fel. Ettől a naptól fogva mis is a hivatalos Fan-Sitok népes táborát fogjuk erősíteni. A kezdetleges próbálkozás lám-lám beérett, láttuk a sok olvasót akik szinte nap mint nap olvasnak minket. Próbáltunk minél több szerzőt megcsípni magunknak, hogy minél változatosabb legyen a blog, és sikerült. Ezért jutottunk arra az elhatározásra hogy megpróbáljuk hivatalossá tenni az ügyünket.

Thank you for setting up this Fansite and your blog, caring about EVE and the EVE Community in such a wonderful way. We are pleased to confirm your successful registration as EVE Online Fansite and will update the official list of EVE Online Fansites accordingly.

Screenshot_1

http://community.eveonline.com/community/fansites/

Személy szerint, nekem még mindig nehezem fér a fejembe hogy idáig eljutottunk. Köszönöm nektek hogy olvastok minket, segítitek a munkánkat, és nem utolsó sorban a Szerkesztő társaimnak  hogy a saját idejüket feláldozva segítik az oldalt szebbé és hasznosabbá tenni. Remélem hogy a továbbiakban is kitart ez a lendület, és ugyan ilyen intenzitással tudjuk folytatni ezt a kellemes munkát.

És majdnem elfelejtettem. Készülünk nektek egy apró meglepetéssel amire már nagyon szüksége van a magyar eve online társadalomnak. Már nem kell sokat várnotok rá, olvassatok minket,figyeljétek az oldalt!  Érdemes lesz 🙂

Ha bármiféle kérdésetek, ötletetek lenne akkor megkereshettek minket az in-game csatornánkon: eve-offline.hu

Norhell

Reklámok