február 13

Letöltés címke

Razor Katonai Infók és újdonságok

Egy kis kiszivárogtatott infó a Razor Alliancetől, aki a CFC egyik nagyobb tagja. A teljes szöveg fordítása helyett pontokba szedve megpróbálom összefoglalni nektek:

-Mivel a CCP végre úgy határozott, hogy csökkenti a „drone assist” hatásfokát (50 drónt lehet egyszerre egy hajóhoz csatolni), ezért a Dominixeket leváltják a Maelstormok („nagyon meglepődtünk”)

-Prophecy fleet kuka, nem lesz többet használva, Ishtarokat megtartják az „1 winges” fleetekhez

-Mindenkinek le kell cserélnie a shieldes supercarrierjét armorosra (nyxre/aeonra).

-A „rég elfeledett” junior FC programot újraélesztik, illetve ehhez crow, harpy és vexor (vagy rupture) flottákat adnak, hogy a kezdő FC-k olcsó flottákon tanulhassanak

-Scout program és sikerei: „nekünk van a legtöbb és legjobb megfigyelőnk az egész játékban.”

-A következő héten költözik az alliance. A déli háborúnak a CFC részéről vége. A vezetők és az FC-k már tudják, hogy mi a terv, de a többiek előtt még szeretnék titokban tartani (a cikkíró megjegyzése: Ami igen vicces, mert még én is tudom, hogy jövő héten üdvözölhetjük őket és a maradék 30-40ezer CFC tagot Fountainben, hisz mint tudjuk, jönnek a „jó csatákért”:))

-CFC flottakoncepciók: Baltecfleet (railgunos armoros megathronok) mega pulse laseres apocalypsok/navy apocalypsok közösen. Ezeken kívül maelstrom, muninn,ishtar és oracle flották a hivatalosak.

A cikkíró megjegyzése: Véletlenül erről is többet tudunk, mint az átlag Razoros: Mivel a nagy mennyiségű megathronok ellen kinetic/thermal rezisztekkel nagyon jól lehet védekezni, ezért csatolnak hozzá amarr hajókat, amik em és thermal sebzést osztanak. Így gyakorlatilag 3 rezisztet kell feltornászni a hajókon. Ezek a flották így néznének ki: 30% apoc, 30% mega, 5% armageddon, 15%logi hajók, 5% elkapó t3-ak (proteus, loki), 5% anti-fregatt (zealot/legion), 5% dictor, 5% celestis és egyéb. Kisebb flották esetében (ami a CFCnél kb 200-at jelent) rail tengukat fognak használni, mert elég jó tankjuk van.

-B-R konstelláció (Immensea, a nagy titán irtás helyszíne): Az itteni rendszereket megtartják, mint „jutalom” a háborúban nyújtott teljesítményért.

forrás: http://evenews24.com/2014/02/13/leak-razor-military-update/

Reklámok