február 18

Letöltés címke

„Porból lettünk…” -A- Nyx down

Míg a -A- struktúrákat lőtt át egy szuer + dread fleettel, addig az egyik köztes cyno ponton, egy noobship 190 km-re warpolt az egyik -A- postól. Ez a pos különösen érdekes volt, hiszen a -A- többször használta már szuperkapitálok mozgatásánál, emiatt egy Nexus Fleetes szem már 2 hete figyelte. Természetesen ő is látta a noobshipet, amint 190 km-re várakozik a postól, így szólt az NC.-nak, akik egy HeroCat (neutos AC-s tempestek) flottát hívtak össze a lehetséges kapitál killre.

Nemsokára a noobship cynot nyitott, amin egy -A- nyx jött be. Ekkor a Nexus Fleetes szem szintén megnyitotta a cynoját, az NC. csapat pedig megérkezett a nyxre. Hogy megvédjék, a -A- fleet többi része azonnal oda irányította a sub-cap flottáját (rail tenguk voltak), hogy takarítsák a diktorokat, hátha így a nyx el tud menekülni, de ez nem sikerült. A szuper elhasalt, és vele pár tengu is.

A nyx mellesleg utazó fittes volt, nemtudott átfittelni, hamarabb indult haza az opról és még cyno se volt rajta… Szerencsére Darwin dolgozik.

Killmail

Isanoe nothwood

forrás: Eredeti Evenews24 cikk

Reklámok