Egy újabb koalíció születése: H. E. R. O.

Web

Új történet indul a kezdő játékosokat összegyűjtő csoportok körében. Nevezetesen 4 (inkább 3) kezdőbarát alliance lép egy koalícióra,melynek neve H. E. R. O (Hopefully Effective Rookie Organization). Ezek a társaságok név szerint a következőek:

Spaceship samurai (HONOR): Egy nagyobb kezdőbarát corp, a Concordiat corp és társasága. Nemrég költöztek ki Fountainbol, ahol sokat tettek azért, hogy hasznos barátként tekintsen rájuk az NPC terület lakossága. N3 tag volt.

Brave Collective (BRAVE): Nagyon jó kis társaság. Szintén újoncokkal foglalkoznak nagyrészt, nagyon jó hangulatú opokat tartanak, ahol mindennek nekimennek ami él és mozog. A legnagyobb corp az alliban, a Brave Newbies jelenleg az EVE legtöbb tagjával rendelkező szerveződése (több mint 6000 tag), ahova mindenkit várnak szeretettel.

Nexus Fleet (NEXUS): A geminatei harcok alatt csatlakoztak a Nulli Secundahoz, mint szövettségesek és onnantól végig velük is tartottak. Maga az N3 is abból jött, hogy „Nulli, NCdot, Nexus”. Természetesen N3 tag volt.

Test Alliance Please Ignore (TEST): A jó öreg TEST, kapott hideget-meleget lakott mindenfele az elmúlt időkben, újabban NPC Delve-ben ténykednek. Egy teljesen goon mintára épült, szebb napokat is látott alli.

A HERO jelenleg úgy módosította a standingjeit, hogy minden egyéb nagy entitás felé neut. Az N3, Stainwagon, CFC és a Provibloc mellet ők így az ötödik „nagy” koalíció a játékban. Nem titkolt cél a SOV és holdak megszerzése sem. Még csak találgatják a pontos „célpontot” New Eden „lakói”, és bár a szerveződés vezetője a Brave Collective (nem is csoda a maga majdnem 7800 karakterével), mégis inkább N3 pártinak lehetne nevezni őket és mivel a TEST Delveben van, így talán az lehet az első célpont. Bárhogy is alakul, a napokban kiderül, hogy mi a fix terv.

Isanoe nothwood

Forrás: én írtam magamtól

Reklámok