március 11

Letöltés címke

Darkness of Despair alliance DISBAND

A tegnapi napon a Darkness of Despair (-DD-) alliance disbandolt

A -DD-  hat régióban több mint 69 rendszerrrel 24 outposttal és majdnem 3000 taggal rendelkezett. A RUS blokk részeként az -A- val együtt harcolt az N3 ellen a legutóbbi nagy déli háborúban.

Az előzményekről:

A -DD- főleg orosz, és ukrán játékosokat tömörített szövetségebe, ezért felröppent a disband okaként, hogy a két nép játékosai között feszültség támadt a jelenlegi Krím félsziget hovatartozásáról folyó nemzetközi válság kapcsán. Ezt az okot később cáfolták, de a tényleges oka a disbandnak még nem ismeretes.

A -DD- alliance CEO-ja Unionn, valós életbeli problémái miatt lemondott a CEO-ságról és a vezetést két directornak adta át: Zumzat és Ghost Storm-nak, akik szintén inaktívvá váltak, helyettük pár director próbálta az alli vezetési feladatait elvégezni.

A pontos részletek nem ismertek, de március 9-én Ghost Storm az alli vezetőséggel skype-olt, és nagyon elégedetlen volt mind a vezetők, mind az egész alliance teljesítményével. Valamint azzal, hogy a vezetők nem akarták átadni neki a teljes vezetői jogokat a holding cégben.

09.03.2014 22:13:05] Ghost Storm: DD in a weekend day and prime time
[09.03.2014 22:13:08] Ghost Storm: got 60 people in fleet
[09.03.2014 22:13:25] Ghost Storm: perhaps its time to press a button in order to avoid further stagnation

Miután Ghost Storm visszakapta a vezetőségtől a CEO jogokat, valaki megnyomta a disband gombot……

A volt cégek a -DD- renter alliance zászlaja alatt (Hands of Despair) próbálnak újra egyesülni. Az összes sov leesésével minden jump bridge és cynogenerátor működésképtelenné vált,ami jelentősen megnehezíti a logisztikát.

Az N3 nem nézte tétlenül az ölébe hulló lehetőséget és onlineolni kezte a territorial claim unitokat  DR-427 -ben a Darkness of Despair fő rendszerében, valamint számos sov nélkül maradt rendszerben.

A RUS-os szövetségeseknek nem sikerült megmenteni DR-427-et az N3-tól. Jelenleg már NC. sovolja a rendszert.

Teljes a pánik, kiadták az evakuálási parancsot, elvileg a cégeik belépnek a korábbi renter alliance-ukba,de nem sok jóra számíthatnak a beragadt személyes és céges vagyonokkal kapcsolatban.

Közben megindult a versenyfutás a RUS és az N3 között a sov nélkül maradt rendszerekért, új lendületet adva a déli háborúnak.

Update: a rendszerek legnagyobb részét az N3 már megszerezte, az NC. és a Nulli secunda meglepően gyorsan alkalmazkodott az új helyzethez. Komolyabb harcokról nincs hír.

Reklámok