március 13

Letöltés címke

NEO II – az utolsó hétvége

Elérkeztünk az utolsó hétvégéhez a második New Eden Open során. Ezen a hétvégén már csak nyolc csapat küzd a bennmaradásért, és természetesen a győzelemért, mivel még mindenkinek meg van az esélye, hogy a döntőbe kerüljön. A szombati nap a következőképpen fog zajlani:

neo_0315

Szombaton azok a csapatok, akik egyszer már kikaptak kezdik a napot, először 4 csapat játszik, így máris 6 főre csökken a csapatok száma, majd a győztesek játszanak a múlt héten a győztes ágról lekerült két csapattal, és lecsökken a csapatok száma immáron négyre. Remélem mindenki bekészíti a ropit és a szörpit és velünk együtt izgul a Kolbasz Inside csapatért, hogy sikerüljön az első háromba jutniuk! Eddig a jelen állás szerint már a TOP6-ban van a csapat, ami egy 32 csapatos kupán nem rossz, de lehet ez még jobb is!

A nap második felében már csak két-két csapat marad a győztes és vesztes ágon is. A győztes ágon a döntőbe jutásért játszanak egy két győzelemig tartó mérkőzést a WeHurt és a Warlods of the Deep. (Hydrások). A vesztes ágon a két csapat aki maradt szintén egy két győzelemig tartó mérkőzést fognak vívni, hogy a TOP3-ba kerüljenek!

neo_0316

Vasárnap a megmaradt 3 csapatból a vesztes ágon fognak először játszani a csapatok két győzelemig, hogy eldőljön ki mehet a döntőbe és ki marad harmadiknak. Majd a döntő következik, ami 3 győztes meccsig tart, azzal az apró különbséggel, hogy a  győztes ágról érkező csapat már 1 győztes meccsel indul.

Kicsit a saját szemszögünkből nézve a dolgot, itt már nincsenek gyenge csapatok meg könnyű meccsek. Mindenki oroszlánként küzd a benn maradásért és a döntőbe jutásért. A Kolbász-nak szombaton nyernie kell az első meccsét, hogy benne legyen a TOP4-ben, majd hoznia kell a 3 mérkőzéses meccseket is, hogy a TOP3-ba jusson.

http://www.twitch.tv/ccp

http://community.eveonline.com/community/new-eden-open/

Reklámok