március 26

Letöltés címke

A déli háború vége közeledik

Mostanra el lehet mondani, hogy a CFC/RUS megnyert egy nagyon epic csatát, ütközetet, de elvesztették a háborút. A B-R-ben lezajlott supercapital harcot valószínűleg még nem heverik ki egy ideig a résztvevők, mivel a hajók pótlása időbe telik, de bármennyire is arra számított a CFC, hogy egy hellcamp-el megspékelve annyira visszavetik, szétzilálják az N3-at, hogy az oroszok azután már önállóan is képesek lesznek hosszabb ideig tartani magukat és lekötni őket. Mindebből nem sok valósult meg. A CFC távozása után hetek alatt elveszítette a korábban CFC segítségével elfoglalt Immensea, Tenerifis, Omist, Scalding régiókban a kulcsfontosságú rendszereiket. Mind a Darkness of Despair, mind az AAA staging rendszert veszített és visszavonulásra kényszerült.

A Brave, Test, Honor, Nexus alliance-k új kezdő koaliciót hoztak létre HERO néven és curse bejáratánál stagingelnek, nem titkoltan N3 felé húznak, vagy pénzelik őket. Jelenlétük elég sok pvp lehetőséget nyújt illetve amolyan második front catch-ben az AAA-val szemben. Ennek hatására a CFC-ből vissza települt curse-be a Razor illetve 1-2 Goon csoport.

Ezzel együtt ez egy hosszú elhúzódó harcnak nézett ki még egészen 1 héttel ezelőttig is. Aztán sok mindent megváltoztatott, amikor a Darkness of Despairt disbandolták. Az a hír járja, hogy az egyik visszatérő vezető volt aki rányomott a gombra, de nem lehet tudni. Ez jelentősen megváltoztatta a háború menetét,  az N3 villám gyorsan reagált és a DD állomásainak többségét elfoglalta. Ezen körülmények mellett végül a DD, aminek a corpjai nagyrészt a renter alliance-ükbe a Hands of Despair-be léptek át békét kötött az N3-al és 18 napot kaptak az elvonulásra és a sovok átadására. Emellett a Darkness alliance szintén kiegyezett az N3-al és átállt az N3 oldalára.

influence_03

Gyakorlatilag így délen megszűnt a komoly ellenállás. A többi RUS alliance, AAA, Stain, Solar kis aktivitás mellett nézi ahogy fogynak a sovolt rendszerek. Az N3 kisebb és nagyobb alliance-i mind dolgoznak az ellenséges sovok eltüntetésén.

Az igazán nagy kérdések a következők lesznek a jövőre nézve:

  • A Stain oroszokkal vajon lesz-e külön béke? – ezáltal megmarad némi területük, paragon, esoteria.

  • Catch-el mi lesz? Átlövi a HERO koalició?

  • Mit csinál majd a Solar, aki továbbra sem nyugszik bele, hogy elvesztették a területeiket a drón régiókban.

  • Tesz-e valamit a CFC mostanában.

A harcoló felek már lassan 6 hónapja folyamatosan háborúznak sovot szereznek majd veszítenek, ez elég megterhelő mind az FC-knek mind a játékosoknak, így várhatóan hamarosan lesz egy nyugalmasabb időszak. A kérdés, hogy a következő világégés hol lesz majd.

Reklámok