március 26

Letöltés címke

RUST – túlélő túra a vadonban

Az elmúlt héten a NEO II után kicsit eltűntünk mint szürke szamár a ködben és nem véletlenül. Kicsit ki kellett ereszteni a gőzt és bár egy jó kis sörözés mindig jó erre ezen kívül még egy olyan játék szippantotta fel a társaság egy részét ami még csak Alpha verzióban létezik de már megvásárolható a Steam-en. Hogy miről is van szó?

rust01

Nagyjából erről. Van egy jókora köved, egy fákja és némi kötszer, aztán helló, mehetsz a vakvilágba. Keress fát, követ, hogy csinálj egy kőbaltát meg üss agyon egy disznót. Meglehetősen addiktív. Az építgetős része az amolyan minecraft a lövöldözős meg olyan CS szerű. 🙂 Ha meghalsz, akkor bukod ami nálad volt, kivéve ha te érsz oda először “lootolni”. 🙂

rust03

A játékosok épületeket építenek, ahol megpróbálják nagyjából védett helyen tartani a holmijaikat, de mivel előbb utóbb lehet C4-et is csinálni, így semmi sincs 100%-osan biztonságban. Ha kilépsz, attól még ugyanott fog feküdni a karaktered, ha valaki megtalál megöl és elveszi a kajád, meg a gatyád, meg mindent.

rust04Meglepő módon egy kővel elindulva némi idő után már egy egész pöpec fa kajiba tulajdonosai lehetünk sőt akár lőfegyvert is tudunk készíteni, persze csak akkor, ha közben nem fal fel egy medve… Egy szó mint száz, a játék nagyon új, még sok fejleszteni való van rajta, de ígéretes. Aki már játszott, azoknak a következő videó biztosan tetszeni fog:

Ezen kívül érdemes végignézni a játékról bemutató videókat, hogy legyen valami képetek a játékról. Én a Csontigaming videóit javaslom, be is linkelem. A játék azóta is változott, fejlődött, a korábbi zombikat kivették, és rádióaktív állatokra cserélték.

 

Reklámok