április 02

Free Gates – Good Bye Fountain

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Free Gates nevű csapat az Eve világában. Az utóbbi hónapokat – mint azt néhány régebbi cikkből megtudható – Fountain régióban töltöttük az FA+Li3 cseszegetésével. Bulgár barátainkkal, és az -EH- alliance-szal karöltve igen sok fejfájást, és kárt okoztunk a CFC kötelékébe tartózó helyieknek.

A mérleg elég csúnyára sikeredett, bár kétségtelen, hogy néha innen-onnan jött erősítés az egyes akciók befejezéséhez, hiszen az FA+Li3 is szinte minden komolyabb összecsapáshoz nem kevés CFC alliance-t hívott segítségül.

A legjelentősebb csaták elsősorban a High-end holdak, és a CSAA-k körül alakultak ki, mert a sov háborút egy maroknyi partizánnal (max. 100 fős flottákat tudtunk vinni, de azt is már csak altokkal) nem lehet megvívni.

Összesen 8 CSAA-t lőttünk be, ebből 4 el is pusztult a bennük épülő 2 baby titánnal és 2 épülő mothership-pel együtt. Ezen felül számtalan High-end hold volt sokáig a kezünkön. Érkezésünk óta több mint 6400 kill és 1600 körüli loss a mérlegünk, ami 80% feletti hatékonyság. Flottáink sokat köszönhetnek Mahavir, Shonion, és Tzukó FC tevékenységének.

A tél a folyamatos harcok mellett, a New Eden Open II felkészülés jegyében telt, ahol az előkelő 4. helyig sikerült eljutnunk, bár a 3. helyett nagyon szerettük volna, hát még az elsőt. A csapat létszámbeli korlátai miatt eddig sikerült jutni. Köszönjük Tzukónak Pretornak, és mindenkinek az áldozatos munkát amit a NEO II-be fektetett. Jöhet az AT 😛

Elérkeztünk a tavaszhoz. Mivel újra és újra kell a megújulás ahhoz hogy ne egy nagy AFK céggé váljunk, úgy döntöttünk, hogy felhagyunk a kényelmes NPC űr és az FA+Li3 által nyújtott easy-kill-ekkel, és elfogadjuk egy másik régi barát a Nulli Secunda vissza-vissza térő meghívását.

2014-04-02 10_53_37-FREE GATES - Alliance History - DOTLAN __ EveMaps

 

Az elmúlt napok a logisztika jegyében teltek, de lassan megérkezünk új otthonunkba. A régi ismerősök (vagy ismeretlen nulli tagok) local-on történő beszólásai alapján, érkezésünknek nagyon sokan örülnek. A corp minden tagja azon lesz, hogy az elvárásoknak (és a magunk által felállított mércének) maximálisan megfeleljünk.

Hogy az új tagok képzését is segíteni tudjuk, a Free Gates Academy (FGA) beléptetésre került a Nulli Tercius-ba, így szorosan együtt tudunk velük működni. Akit tehát érdekel a 0.0-ás élet és a PVP bátran vegye fel velünk a kapcsolatot az FGCoalition nevű in-game csatornán, vagy a következő fórum topikban: FGC-FGA toborzó topik

Várunk minden érdeklődőt.

 

Forrás : az élet 🙂

 

Reklámok