április 26

Letöltés címke

EVE Magyar nagyágyúi – Tzuko1

859923679_128A nagyágyúk rovatának a következő kiszemeltje Tzuko1-lett. Talán aki a nevét ismeri,rögtön a magyar Alliance Tournament illetve New Eden Open  csapatok jutnak az eszébe. Nem is véletlen ő az egyike a pár embernek akik kiötlik a formációkat és a taktikákat. Nem is kicsi sikereket ért el a múltban és még kitudja hogy miket fog, de erről beszéljen majd ő…lássuk … 🙂

 

 

Beszélj kicsit magadról, mivel foglalkozol, mi a hobbid?

Péter vagyok, 26 éves, jelenleg a magyar állam kincstárát őrzöm. EVEzek, Airsoftozok és sorozatozok nagyjából ezt lehet hobbi szinten említeni.

Régi játékosoknak ismerősen csenghet a neved, de nagy vonalakban mutasd be légyszíves hogy mi volt az eve-es pályafutásod idáig.

2005 ben ismerkedtem meg először az EVE-el, akkor még HURT cégben, de ténylegesen 1 évre rá kezdtem el játszani. Az eve-online.hu fórumról sokan ismerhettek sikerült elég hamar sokat flamelni ott :). Tagja voltam több magyar összeborulásnak először a WOT nak majd TSC. Utána eredményes éveket töltöttem a TASÉban. Mindezek között voltam Morsus Mihis, Band of Brotherses, majd később White Noise os is.
Akik járatosak az eve fejlődésében tudják ezeknek az allianceknek a nevét. Majd csatlakoztam a Free Gates-be a jelenleg egyetlen competens 0.0-ás magyar cégbe és most már 2 éve itt vagyok.

Nem kérdés hogy te vagy a különféle Tournamentek agytrösztje, milyen eredményeket értél el, hogyan találod ki a sikeres stratégiákat évről évre?

A tournamenteken amit a ccp rendezett az alliance tournament 6 óta jelen vagyok mindegyiken változó sikerrel. A 6. kon 3. helyezést értünk el a G00dfellas alliance-al. A következő években sikertelenebb időszakok következtek ugyan de jelen voltam mindegyiken változó melyik csapatban. Majd a 10-esen a Rax al 2. helyezést értünk el. A New Eden openen pedig 4.-ek lettünk az FGC csapatával.
Az EVE elég exact. A tuti setupok mindig az aktuális pontrendszer és felkészültség mérlegében lekorlátozódnak bizonyos hajótípusokra, lényegében az nyer aki ezeket gyorsabban megtalálja és betanulja.

Milyen jövőt jósolsz az eve-s magyar társadalomnak, mire számíthatunk, lesznek még meglepetések?

Csak az eddigi tendencia folytatását tudom elképzelni annyi hozzáadásával, hogy sok kezdő várható talán, meg már van is. A kiöregedők pedig szép lassan abbahagyják. De meglepetésre egyáltalán nem számítok, több régi magyar cég változó időnként ugyan ujra eggyesül vagy dübörög, de a vége a szétesés mint azt cikkemben tagoltam anno. Az uj cégek pedig képtelen egy értelmes vezetőt is választani maguknak
így azok is szétesnek.

Tudjuk már a Resistance munkásságodból hogy érdekel az okkultizmus, különféle rejtélyes dolgok, idegenek. Melyik a kedvenc témád,esetleg kis is fejthetetnéd személyes véleményed.

Bizonyos dolgok érdekelnek de az igazság az, hogy a reptíliánok felelősek mindenért alapvetően. Dr. Kovács Ernő eltűnt mostanában így nem tudok újabb érdekességekkel szolgálni a kérdésben.

 Helyet kaptok a Nulli Secunda soraiban a következő alliance Tournamenten?

Természetesen, Canaris még azon is viccelődött, hogy csak azért vettek fel minket 🙂 Persze ez nem igaz. De a lényeg, hogy megkaptam az AT csapatszervezést a Nullihoz és először a Tournamenteken való részvételem alatt lehetőségem nyílik elég tesztelőt és pénzügyi forrást is bevetni a siker érdekében.

 Mit tanácsolnál a kezdő játékosoknak?

Mindenki aki rossz helyre lépett be, mindig van idő váltani, ne eltűnjenek csak fejlődjenek és keressék meg hol jó nekik.

 

Köszi szépen hogy válaszoltál, további sok sikert és remélhetőleg az AT arany is bekerül az eredményeid közé!

Reklámok