május 30

Letöltés címke

A CFC Friendly Fire! – Baby Titan Kill’s

Május 13-án a CFC lelőtt 7db Initiative Associates által üzemeltetett post, és 7 db CSAA-t, amiben 7 titán készült, Avatarok és Erebusok.

A CFC azzal indokolta tettét, hogy nincs joga a CFC bérlőknek CSAA-kat onlineolni, ami sarkallatos pontja a rendszerbérlési feltételeknek. Ezt a szerződést szegte meg a Tenacious Danes corp a modulok felrakásával.

 

A Fenti kikötésnek az az oka, hogy a bérlők által gyártott szuperek a nyílt piacra kerülhetnének, és ezáltal lehetősége nyílna az N3 pilótáknak, hogy CFC területen gyártott szupercapitalt vegyenek.

A Tenacious Danes corp CEO-ja a reinforce ciklus után levelet írt a CFC vezetőinek, amiben kérte, hogy had fejezhesse be a 7 titán építését, és Chribba közvetítése által a CFC -nek ajánlotta volna fel a titánokat megvételre, egyenként 70 milliárdos áron.

 

A CFC indoklás szerint a Tenacious Danes tagjai között több, ex- IT alliance és ex-Raiden alliance tag van, emiatt valószínűsítették, hogy a készülő titánok Goon ellenes erők kezébe kerültek volna és inkább elpusztították a mintegy 500 milliárd ISK értékű baby titánokat tartalmazó CSAA-kat.

 

Az N3 bérlőivel szemben nincs korlátozás,a szupercapital gyártásra, annyi csak a feltétel, hogy nyílt piacra kerülés előtt fel kell ajánlani az N3 tagoknak megvételre őket.

 

Szerintem a CFC megint egy hatalmas öngólt rúgott, a fentiek biztosan nem fogják bátorítani a pilótákat, hogy a CFC-től béreljenek rendszereket.

 

 

 

 

Reklámok