június 12

Letöltés címke

A “Chemtrail” leleplezése.

Üdvözlök mindenkit, megint egy érdekes témát hozok fel remélem mindenkinek tetszeni fog.

Először is tisztázzuk, hogy mi is az a “Chemtrail” egyszerű fordításban kémiai csík. Persze a mögötte álló igazság hátborzongató. A helyzet az, hogy sokan hisznek benne, de fizikai bizonyítéka senkinek nincs. A chemtrail konkrétan a repülők által hagyott csík az égen. Annyi különbséggel, hogy az elmélet kitalálói szerint az amerikai katonai gépek vastagabb és maradandóbb csíkot hagynak mint a hagyományos repülők. A dolog érdekessége, hogy az elméletben ezek a feltűnően vastagabb csíkok vegyi anyagokat juttatnak a légkörbe mint például alumíniumot, ólmot meg egyéb hasonló káros anyagot, a lista gyakorlatilag különböző portálokon hosszabb és eltérő tehát belemenni nem szándékozok.

Most, hogy már mindenki érti miről is van szó térjünk rá a bizonyításra. Először is több hírt kaptunk zöldektől ( Greenpeace ) aktivistákról akik mindenféle műszerrel néztek fokozottan chemtrail járta környezetet. A mérések kimutatták a legtöbb mérgező anyagot. Csakhogy, miután beadták ezeket a hivatalos helyekre a katasztrófavédelem is elvégezte a saját méréseit és semmi eltérőt nem találtak a természetes állapotoktól, még hazánkban sem, pedig egykét hírportál kifejezetten utalt rá, hogy magyar ország chemtrail támadás alatt áll. Később ezek az aktivisták eltünedeztek, hogy szégyenükben, vagy más egyéb okoktól az nem ismert. A bizonyítás következő fázisa az a hír volt amikor a nigériai légierő lekényszerített a földre egy amerikai chemtrail gépet. A helyi vegyvédelmi szervek ki is mentek megvizsgálni a repülőt és kikérdezni a személyzetét. Amit találtak először kiszivárgott miszerint igaz, és a repülőgépnek nincs is rakománya csak mindenféle káros vegyi anyag és technika a levegőbe juttatásához. Mindössze egy órára a hír után a nigériai hatóságok megváltoztatták a véleményüket és rettentően sajnálták ezt a félreértést. A vizsgálatot végző vegyvédelmi alkalmazottaktól és a légierő pilótáiról azóta sincsenek hírek, pedig az egyik pilóta még képet is töltött fel facebook fiókjára a repülőről, majd órákra rá nyomtalanul eltűnt.

A világ kezdi elfelejteni ezt az egészet és az ellenvélemény miszerint ezek csak gőzcsíkok elterjedt és persze elfogadottá vált, így ezt is megúszták.

De kik úszták ezt meg valójában ki áll e összeesküvés mögött ? Ugyanis nem csak amerikai, hanem francia kínai és orosz gépeket is láttak chemtrail-t hagyni.

Erre egy régi ismerősünk adott választ nekünk aki egy tavaly decemberi incidens miatt eltűnt egy kis időre.

Itt olvasható beszélgetésünk írott formája Dr. Kovács Ernő-vel a Pécsi Tudomány Egyetem Professzorával.

Ernő rég hallottunk ön felől mi történt ?

Decemberben mikor a Julenissen esetet kutattuk, lekapcsoltak minket bizonyos hatóságok akiket nem áll módomban megnevezni, de most már minden rendben. Arról lehet szó, hogy eltüntettek minden nyomot és addig minket lezárva tartottak két másik kutatóval. Már nem tudunk felmutatni semmit, így nem is beszélnék erről.

Most, hogy szabad megint, mesélne egy újabb felfedezéséről ?

Persze, kutattunk ezek után az elhíresült Chemtrailek után, és amit találtunk az megdöbbentő volt. Az egész eset a nigériai incidens után lett fura nekem. Megpróbáltam utána járni a dolognak, megkeresni az egészségügyi tiszteket akik vizsgálták a gépet, de szőrén szálán eltűntek. Az egyetlen ember akit találtam és jelen volt az eset alatt egy francia idegen légiós volt. Ő maga sem tudta, mit kerestek ott csak azt állította, hogy az alakulatának kellet a repteret ahová a gépet lekényszerítették elszigetelnie. Mivel Nigériában jelenleg is állomásoznak Francia csapatok ezért elég gyorsan a helyszínre érkeztek. Ami még furcsa volt, hogy a katona nem látott senki elmenni, kivéve az alakulata vezetését. Mégis akik oda bementek el nem mentek. Csak a repülő folytatta útját.

Tehát innen még nem derült ki semmi, egyéb információt sikerült találni ?

Igen, és ez a lényeg. Mikor visszatértem Magyarországra, egy szlovák kollégámmal megvitattuk az esetet Ő is arra a feltételezésre jutott, hogy itt valami nem stimmel. Kicsivel később hajnalban felhívott és szólt, hogy állítólag lezuhant egy gép a Tátrában ami Chemtrail gyanús. Méghozzá nem is messze. Besztercebánya mellet pár kilométerrel. Egyből útra keltem reggel 8-ra már ott is voltunk a helyszínen a szlovák hatóságokkal együtt. A kolléga a vegyi veszélyre hivatkozva elérte, hogy bejussunk a műszereinkkel az elzárt területre. A szlovák hatóságok csak annyit tudtak, hogy lezuhant egy veszélyes rakományú gép és még senkit nem engedtek a közelébe vártak. Felsőbb utasításra. Mikor bejutottunk annyira magas volt a szennyező anyagok száma egyből maszkot kellet húznunk. A mérések alapján ember nem tud megmaradni olyan körülmények között. De a legmegdöbbentőbb az egyik pilóta volt. Minden maszk nélkül szabadon járkált, már a tény is furcsa volt, hogy életben volt. A ruháján látszott ugyan a zuhanás nyoma, de teste sértetlen volt. El akart minket zavarni elég agresszívan, persze mi nem mentünk sehova. A pilóta azzal fenyegetőzött, hogy lelő minket ha nem távozunk, majd elindult valamerre, de hirtelen összeesett. Kollégám azt hitte a vegyi anyagok bánhattak el vele, de én egyből észrevettem a szőrnyű igazságot.

Mi volt az ?

A pilóta egy élő reptilián volt. Abban a pillanatban ahogy a földre rogyott emberi bőr szerű pikkelyei megmozdultak és színt váltottak. Sokkoló volt. Kollégám is megtorpant a látványtól. Megragadtam a vállát és futásra intettem, mivel tudtam, ha maradunk nem látnak minket többet. Még futás közben hallottam hangját ahogy szenved a lény.

Ez szőrnyű, mi történt ezután ?

Azt mondtam kollégámnak, hogy ne nagyon beszéljen erről pár hétig, hátha meghalt a reptilián és nem jönnek utánunk. Persze minden mérési eredményt jól elrejtettünk. És eltűnésünk esetén nyilvánosságra hozandónak jelöltük. Saját biztonságom érdekében vártam és kollégám is. Nem történt semmi, úgyhogy ismét felvettem a kapcsolatot ismerőseimmel. És a sajtóval. A hírekben és sehol nem találtam nyomát a repülőnek, de még a vegyi anyagoknak sem. Minden mérésünk haszontalanná vált. Meglátogattuk a helyszínt és semmit nem találtunk. Látszottak a sérülés nyomai az erdőben de semmi több.

Tehát végső konklúziónét mit gondol mi a chemtrail ?

Szerintem a reptíliánok egy speciális vegyi anyaga lehet amit nagyon nehéz kimutatni egy bizonyos idő után, minden ezt igazol. Persze az eset különösképpen nem zavar sok vizet, folytatják a mai napig az egészet gond nélkül. A végső cél ismeretlen, de nem adom fel. Egyre többen vagyunk és egyre több dolgot sikerül leleplezni a reptíliánokról.

Köszönjük, hogy beszélt nekünk!

Viszont látásra.

 

Dr. Kovács Ernő a Pécsi Tudomány Egyetem Professzora. Köszönjük önnek ismét ezt a nagyszabású leleplezést !

Folyamatosan kapcsolatban állunk Ernővel és amint bármilyen új dolgot fedez fel értesít minket. “Viszontlátásra !”

Reklámok