június 18

Letöltés címke

Ancient Council bemutatkozás

A better place…
A new home…
A new world order.

Az Ancient Council corporation nem más, mint az első Magyar Gallente Faction Warfare cég, ami nyitott kapukkal várja leendő tagjait.
Cégünk alapjait két összetartó, viszonylag fiatal karriert megélt, de bizonyítottan, akár pár éves tapasztalattal is felérő ráérzéssel, kalandvággyal és kreativitással rendelkező pilóta alapította, akik egy régebbi, nevesebb cég keretein belül ismerkedtek meg a PvP alapjaival.
Az Ancient Council nem jön demagóg ígéretekkel, hogy 99%-os killboardod lesz. Hogy 1 nap alatt kitermeled a Plexed. (bár nem lehetetlen) Hogy velünk csak killmailjeid lesznek, és olyan titkos fitteket mutatunk amit lehetetlen kilőni.

Viszont… Ígérünk mást. 🙂
Egy gyarapodó céget, ahol lesznek cifra káromkodós lossok és eszméletlen, hatalmas kacagós killek.
Nyitott, baráti társaságot rendszeres, élő találkozókkal.
Ajánlunk még segítséget. Nem azt mondjuk, hogy 1 napos karakterként csatlakozz hozzánk, és megtanítunk mindenre. Tudd az alapokat!
Viszont az említett kreativitásunkat kérés nélkül megosztjuk egymás között, és jót nevetünk vagy ámuldozunk az új fitteken/stratégiákon.
FW PvP cégként 95%-osan low-secben mozgunk, soloban és csapatosan egyaránt.
Szeretjük a tiszta, élvezetes harcot. Nekünk nem PvP a 20 vs 2. (kivétel, ha mi vagyunk az a kettő) Persze egy-egy kempre mi is elcsábulunk. 😉
Egy szó mint száz… Az “Ancient Council Public” néven megtalálod az ingame chat szobát, ahol kérdezz, ismerkedj, jelentkezz nyugodtan!
Reméljük kedvet kaptál egy kis gizdázásra az oldalunkon és hamarosan te is Council Member leszel.

(Jaaa… A corp chaten rendszeresen találhatsz majd bögyös csajokat és cicás gifeket is. :))
Come Capsuleer.
Enter the promised land.

Reklámok