július 02

Letöltés címke

Incursion-ben rejlő lehetőségekek

Sziasztok!

Már régen jelentkeztem hasonló “guide- tanács” témával ezért is szántam rá magamat az írásra :D. Szerintem sokaknak megfordul a fejében hogy hogyan is csináljatok pénzt a plexre, pvp-re, vagy egyéb hóbortjaitokra a játékban, úgy hogy még mellette életetek is legyen:) Nos részben ez lehetetlen, mindennel foglalkozni kell hogy nyereséget termelj. Az incursion-t azoknak ajánlanám akik bizonytalan időközönként tudnak játszani, és már unják a solo lv4-es az anomozást illetve a scennelgetést.

Mi is kell ehez? Viszonylag fiatal karakterrel is lehet próbálkozni, de azért a large T2 gunok azért elkelnek. Karakterről annyit még hogy ne legyen akítv war-ja és kill right a fején. No meg persze egy kezdő tőke sem árt, mert itt a pimp fitt a nyerő. És -5-ös faction standing-nél jobb az összes high sec faction-höz hogy szabadon tudj mozogni a high secben.

Ha ezekkel a feltételekkel rendelkezel, akkor keress magadnak egy incursion csapatot. Manapság a shieldes fleetek dominálnak, nagyobb dps, kevesebb ehp, nagyobb rizikó, nagyobb profit, így tudnám jellemezni. Armoros fleet is akad 1-2, igaz ez kényelmesebb, de az isk hozama is alacsonyabb a kevesebb fleet dps miatt.

Ha in-game beléptek az Incursion Public csatornára itt kedvetekre válogathattok:

Screenshot_2

 

Sitokról csak érintőlegesen mert az isk-ban szépen megtalálható, csak azért raktam be hogy könnyebben megkereshessétek a nektek illő csapatot.

Scout sites

Scout sites Fleet of 1 – 5 pilots
No logistics needed
Sites take about 1 – 3 minutes

 

Payout:

  • 50,000 ISK and 50 CONCORD LP.

 

Vanguard sites

Vanguard sites Fleet of 10 – 11 pilots
2 – 3 logistics needed
Sites take about 5 – 10 minutes

 

Payouts:

  • 10,395,000 ISK and 1,400 CONCORD LP in highsec for up to 10 people (maximum payout).
  9,615,375 ISK and 1,295 CONCORD LP for 11 pilots.
  8,783,775 ISK and 1,183 CONCORD LP for 12 pilots.
  • 15,000,000 ISK and 2,000 CONCORD LP in low- and nullsec.

Assault sites

Assault sites Fleet of 20 – 21 pilots
4 – 5 logistics needed
5 – 10 snipers needed
4 – 5 battlecruisers/strategic cruisers needed
Sites take about 15 – 25 minutes

 

Payouts:

  • 18,200,000 ISK and 3,500 CONCORD LP in highsec for up to 20 people (maximum payout).
16,835,000 ISK and 3,238 CONCORD LP for 21 people.
  • 26,000,000 ISK and 5,000 CONCORD LP for low- and nullsec.

 

Headquarter sites

Headquarter sites Fleet of 30 – 40 pilots
8 – 10 logistics needed
Sites take about 15 – 30 minutes

 

Payout:

  • 31,500,000 ISK and 7,000 CONCORD LP in highsec for up to 40 pilots (maximum payout).
  • 45,000,000 ISK and 10,000 CONCORD LP for low- and nullsec.

 

Hogy én kit ajánlok? Én HQ sitokat csinálok a The Valhalla Project-el. Talán ők a legismertebbek ha incursionről van szó. Ha in-game megnyitjátok a böngészőben láthatjátok az általuk javasolt hajókat és fitteket és mindjárt le is menthetitek őket.

Rövid guideot is találhattok hogyan is kell neki állni az egész dologhoz, hogyan jelentkezhettek a fleetbe. Ezekről nem szeretnék nagyon beszélni, még kevés angol tudással is könnyen megérthető főleg a képek segítségével. Inkább beszélek kicsit a gyakorlatról…

Mivel elég sokan akarnak a TVP fleetjeiben repülni prime time-ban elég nehéz bekerülni a fleetjükbe, ez egy kicsit bosszantó. De ha rendszeresen jársz velük egy idő után ismerté válsz és ha elégedettek az FC-k veled akkor hiába utolsónak X-elsz a TVP channelen akkor is téged hívnak be. TS használata kötelező, beszélned nagyon nem kell, csak hallgatni az FC-t.  A targetek tag-eléssel vannak meghívva általában, fontos a focus dps! Szinte minimális fleet tapasztalattal bátran neki vághattok a Sansha írtásnak, úgy is bele fogtok jönni.

Felesleges pimp nem kell a hajóra mert bármikor összefuthat az ember egy tornado fleet-el és akkor viszlát officer modulos vindicator..:) DMG mod, tank, prop, web modul lehet faction , én a tracking computert pimpelni sok értelmét nem látom, főleg akkor ha van scimi és adja a remotot.

Nagyon fontos figyelni! Időben kell broadcastolni mert ha elkésel könnyen pukkan a hajó, nincs nagy bufferje egy shieldes vindicatornak. Ha szeretsz logizni akkor itt a helyed, folyamatosan pörgés van. Nem lehet aludni, mert ha alszol lehet miattad durran el az FC, az pedig rossz omen. 🙂 Rizikó kisebb, kevesebb pénzből megvan, de jobban meg kell dolgozni azért a pénzért. De ha megy akkor szinte biztos pontja leszel a fleetnek, főleg ha basiliskben ülsz, mert ugye a cap transfer kell ezeknek a dps szörnyeknek. Valószínűleg még így izgalmasabb is mint DPS-ként, így később fogod megunni 😛

Van jó pár incursion-ös csapat, bátran próbáljátok ki a többit is, lehet én is ezt fogom tenni. Jóval több bevételt hoz mint az agentezés, és még nem is unalmas annyira. Ha valami kérdésetek lenne azt nyugodtan hozzászólásban tegyétek fel. Részletekbe nagyon nem folytam bele, de szívesen segítek..az elindulásban

pewpewpew

 

Norhell

Reklámok