július 06

Letöltés címke

PWN – After action, és a következő OP

Sziasztok!

 

After action:

Tegnap sikeresen megtartottuk az első nyílt OP-ot, meglepetésünkre elég sokan eljöttek, cakkumpakk egy 20as fleetet sikerült összehozni (amiben persze altok is voltak, illetve pár lengyel barátunk is, de nagyrészt magyarok). Képviseltette magát a Shirak Skunkworks, a Free Gates, a RAX, a Hun. Cut, a Gyíkok klubja ( 🙂 ), és pár magányos farkas is. Az OP camp-eléssel indult, sajnálatos módon a forgalom gyérebb volt mint általában, így egy idő után elindultunk nézelődni Syndicate-be.

A fleet teljesen összeszedett, fegyelmezett volt (ami meglepő annak fényében, hogy voltak olyanok akiknek még nem volt pvp illetve fleet tapasztalata), így mindenki dicséretet érdemel. Sajnálatos módon egy smartbomb-os rokh-ot sikerült pár embernek benyalnia (amiről azt hittük cyno bait lesz), de ezen kívül nem bukott senki semmit, ami megint csak a fegyelmezettségnek köszönhető. Összességében 31 kill született:

végeredmény

 

A következő OP:

Ezen az OP-on kifejezetten a roaming-ra fogunk ráhangolódni, remélhetőleg újra egy erős létszámmal.

Időpont: 2014.07.12 szombat – 15:00 EVE TIMEVÁLTOZOTT, az új időpont 2014.07.13 vasárnap – 15:00 EVE TIME

Regroup: Okagaiken (Black Rise)

Hajók: A kulcs hajókat megpróbáljuk mi biztosítani (interceptor, interdictor, rapier/hyena), ettől függetlenül amire összességében szükség lesz:

  • 1-2 interceptor

  • 1-2 interdictor

  • 1 rapier / hyena

  • nano (minden cruiser-en legyen legalább 1 Nanofiber) shield cruiser / hac / recon, pl: vagabond, cynabal, thorax, rupture, caracal, curse stb

  • logi hajók (ha van rá létszám), pl: mwd scythe, mwd scimitar

Célterület: egyelőre nem tudjuk pontosan, de valószínű, hogy a Goonokat fogjuk cseszegetni 🙂

 

Akinek az OP-al, fittekkel kapcsolatban kérdése lenne, vagy csak a kiírt OP-okon kívül is jönne velünk pvp-zni, íme az elérhetőségek:

Public chat szoba: [JMU]

Teamspeak: jmu.4ce.hu – ha nincs még jogod a TS-en, kérj meg valakit [JMU] csatin, hogy húzzon be

Illetve lehet kérdezni ingame mailben TKL HUN-tól, Mermalior-tól, vagy The Scythian-tól.

 

O7

Reklámok