július 13

Letöltés címke

Az Alliance Tournament és a CCP

Üdvözlök mindenkit !

Gondoltam adok egy kis tájékoztatást arról miként is halad az AT.

Először is mély csalódás ért CCP részéről egy rakás embert. Ennek van egy nagyon egyszerű oka. A tavalyi AT11 speciális volt, mert adtak “zárt” kóddal védett rendszereket a Duality szerveren minden résztvevő csapatnak. Ez egy nagyon jó és hasznos lépés volt. Egy rakás csapat tudott ebből gazdálkodni és hasznot építeni.

Miért jó ha van saját kóddal védett rendszered ?

A válasz roppant egyszerű: amikor a singularity-n tesztelünk lényegében büntetlenül  bárki oda mehet és leshet téged mivel az egy nyilvános teszt szerver. És azáltal, hogy lesnek téged elleshetik az apró trükköket amiket csinálsz jóval azelőtt hogy szembesülnének veled. A kóddal védett rendszer lényege az, hogy csak az mehet be akinek megadod a kódot még a saját szövetségedből is.

Tehát adott ez a technológia ami tavaly tökéletesen debütált. Idén nem volt róla szó, de mivel mindenki kérte többször is, hogy legyen, ezáltal a CCP beígérte, hogy rendben legyen. Ez Június első hetében volt. Az eredeti program szerint 20.-a után derült volna ki, hogy kik lesznek az AT-n. Ez megváltozott pikk-pakk amikor is alul jelentkezés történt először az AT-k történetében, azt most ne ragozzuk, hogy miért. Majd pont 1 hónapja mikor kiderült, hogy mindenki aki jelentkezett az bent is van, kiírták, hogy akkor elkezdik csinálni. Hol is állunk most ? Van ugyan Duality szerver, de a tavalyi beállításokkal az új csapatok kizárva, kódolt rendszerek még sehol. És a fő probléma az, hogy azon kívül, hogy CCP Fozzie írt egy levelet a csapatkapitányoknak, semmi info hetek óta. Good job Fozzie !

CCP Fozzie

Szerintem felháborító, hogy ennyi idő alatt mindösszesen 4 hétvégére és 34 napra az AT-tól, még mindig nem lehet nyugodtan tesztelni.

Sokan kérdezgethetnék miért is probléma ez ? Ezelőtt is megoldották sokan. A válasz ismét pofon egyszerű: Már az első nap a Hydra Reloaded egyik karaktere ott ült mindössze 2 órával a lokál 5+-ra növekedése után és figyelte mit csinálunk. Majd jött a Pandemic Legion is, meg egyéb kíváncsi szemek. Különben van megoldás erre, WH-ba kell költözni. Csakhogy abban a hiszemben, hogy lesz lezárt rendszerünk 1 hónapja arra gondolt szinte mindenki, hogy megvárja azt és akkor jó lesz. Ezért rettentően felháborító az egész, hogy még annyit sem voltak képesek kiírni, hogy “sry ez nem fog megtörténni egy ideig”.

Tudni kell, hogy a kémkedés más tesztelő helyén nem is azért káros, mert ellesheted esetleg a másik Setupját, vagy fittjeit. Hanem azért mert az emberek nagy része nem is kezd el tesztelni, ha látják, hogy figyelik őket. Ez ami igazán káros. Emiatt a kis akció miatt, hogy emberek abban a reményben vártak és még mindig várnak a mai napig már most nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Tournament idei minősége romlott. És ezért csak és kizárólag a CCP tehető felelőssé.

Abba már bele sem akarok menni, hogy mennyire komolytalan a díjazás és nem fejlődött semmit, mi alatt meg több meccset kell lejátszani mint két éve, hogy a legjobb nyolcba jusson valaki. Sokan nyűglődnek emiatt, és ennek lesz még következménye az AT utáni fórum témákban. Érdemes lesz majd olvasni őket.

Csakhogy mindenkit megnyugtassak a Nulli Secunda csapata igenis jól van és az általunk látott mezőnyhöz képest felkészültek vagyunk. Még, de a Duality húzása már minket is rendesen hátráltat annak ellenére, hogy nem izgattuk magunkat a figyelő szemek láttán, eddig. Üdvözlök mindenkit és remélem sokan szurkoltok majd nekünk illetve a Hun Realoded szövetségnek az augusztus 16.-kán kezdődő tornán !

Reklámok