július 28

Letöltés címke

2014.07.27 Nyílt OP – AAR *** CR /Fade / Pure Blind

After Action Report:

Tegnap (2014-07-27) a harmadik nyílt OP is lement, amit ismét corpoktól függetlenül írtunk ki magyaroknak, nullsecben. A mostani lövöldözésen 20 ember vett részt. Jó pár újonc (és kezdő) is volt, meg néhány visszatérő arc is, de általában elmondható, hogy mindenki odatette magát.

Az OP-on 5 és fél milliárd értékben lőttünk hajókat: esett le pvp Machariel (ami poddal együtt majd három milliárdos volt), 1.1 milliárdos Tengu, fél milliárdos Gila, egy Cynabal, háromszáz milkás Hulk és sok egyéb más is, úgyhogy a huszonpár kill ellenére voltak igazán zsíros fogásaink is.

Sajnos a brigád majdnem fele az első összecsapás után lelépett, mikor egy javarészt WCS-s sniper-kite goon csapattal ütköztünk meg. Szinte még el sem kezdődött a roaming, de a Fade-es harcot követően már csak tizenpáran maradtunk (tiszteletben tartjuk a távozók döntését, de igazán kár érte, mert csak pár jumpra voltunk a kiindulási helytől, hogy reshippeljen aki elbukta a fregattját – hajókat is kínáltunk nekik: ingyen).

Egy kisebb szünet után újra megindultunk, és Fade-ben találtunk egy 15-ös Hulk bandát, akikre login trappelni akartunk egy Sabre-rel, de a szemüket utánunk küldték, így nem sikerült elkapni őket. Aztán Pure Blind-ban kergetőztünk egy Ishtar ganggel (akik előttünk szedtek le egy milliárdos Loki-t amit mi akartunk), majd lementünk a Torrinosi high sec kapuhoz, ahol pingpongoztunk egy Cynaballal az EWOK kapun. Végül J-C-ben kötöttük ki, az NPC core-ban, ahol egy f*szmutogatós banda Macáját szedtük le. Kegyetlenül idegörlő játék volt mire sikerült baitelni az egyiküket, előtte megmutatta a Sleipjét, Baalghorngát, Bargeszét, Orthusát, és végül a Macharieljében és a snake setjében lőttük le.

Nekem (Mermalior) ez volt a kedvenc részem az OP-on (a többiek majd elmondják ha nekik más), mert az akció bár sok időt vett igénybe, de fun volt látni, ahogy lépésről lépésre tettük őket bátrabba, és értük el hogy pár shit T1 destroyer kill helyett a végén egy 2,6 milliárdos sikálás legyen.

Akit érdekel, az meghallgathatja a rövidített audio-t az esetről: BAIT TÜRELEMJÁTÉK PURE BLINDBAN

Véleményem szerint ez az OP is fun volt, aki maradt a végéig az élvezte az egészet. Köszönet azoknak akik eljöttek, JMU 4, Utopia University 2, Free Gates 3, és Hun Reloaded, Marmite, Council, Veldspar, Kraken, Herbrew, Temp., Y-Go, Gyíkok, Perkone, C0ven 1-1 ember. Külön köszönet Bénabékának a bait-ért, és az egyetlen lengyel srácnak hogy elviselte a magyar dumát.

 

roam3

 

Új OP kiírása

A következő nyílt OP kihírdetésével most egyenlőre várunk (hétvégén Balatonra megyünk corptalizni), de ha elegen jelentkeznek a jövőben, akkor bármikor csinálhatunk hasonlót.

Mindenkinek köszönet aki eljött!
o7
Merma

 

Reklámok