Népszámlálás és a elkövetkező jövő

Véget ért az első magyar nagy népszámlálás, az eredményekből levonhatók a következtetések hogy milyen is a magyarság összetétele. Remélem minél többen szavaztatok így hitelesebb képet adtatok a közösségről. Én is hasonló végeredményre számítottam mint ahogy az alábbi képeken láthatjátok. De mire is volt ez jó?

Kiderült hogy a hiedelmekkel ellentétben most is van elég sok új játékos, igaz előző évekre visszamenőleg nincs adatunk, de majd ezután… 🙂 Majdnem 26%-át teszik ki azok a játékosok akik kevesebb mint 1 éve játszanak. Azért ez nem rossz szám, de viszont a fordulópont az 1-2 éves pilóták között van, itt vesznek el itt unnak bele,ebben az időszakban hagyják abba a legtöbben. De ez a folyamat szerintem visszafordítható és élhetné a második aranykorát a magyar eve. Ezért is hívtátok életre a Resistance-t..nem magunkért csináljuk ezt hanem egy jobb közösségért.

Amint a számok is mutatják más nemzetekhez képest eltörpül a létszámunk.Nem tehetjük azt hogy elzárkózunk mindenkitől és éljük a magunk kis virtuális életét. Ha 2000 magyar játszanak akkor kivitelezhető de ha csak 200 azért az eléggé kivitelezhetetlen. Ezért is a célunk jelenleg nem a nagy magyar Alliance, mert az kudarcba fulladt, hanem a magyar cégek szövetsége. Amiben jelenleg a Shirak Skunkworks, Jugis Modo Utopia és a Free Gates alkot. Főleg ezekből a cégekből érkeznek a cikk szerzők, van 1-2 olyan szerzőnk is aki más cégből ír. De amint láthatjátok a RAX-ból nincs egy szerzőnk sem, több megkeresés is történt ez irányba, de általában válaszra se méltattak, így volt a magyar nagyágyúk cikksorozat esetében is. De kicsit elkanyarodtam a témától.. 🙂 Véleményem szerint nem kell elásni senkinek a csatabárdot, csak egy ügyért dolgozni. Ami eddig tökéletesen működik is.

A toborzó cégek kora lejárt, globális léptékben kell gondolkozni. Mert ennek a szűk közösségnek minden egyes jó pilóta számít, attól független hogy melyik corpban helyezkedik el. A szövetség lehetőséget nyújt a játékosoknak megismerni a egy egy céget, így könnyebbé téve a választást. A JMU nagy lendülettel bele is vágott ebbe, amit nagyon köszönök nekik, remélem a többiek is belehúznak majd egy kicsit. Mert ahogy mondtam ez mindenkinek az érdeke, mert mindenkiben ott lakozhat egy karizmatikus vezető vagy egy jó FC. Más cég szervezhet akár PVE-s programokat a PVP mellett, felveszik a kapcsolatot velünk, kikerül a cikk , felhívás és a többi már csak a szervezőn múlik. Ismerj meg minél több ember és céget, legyél képben a magyar helyzettel, vegyél aktívan rész a közösségben és szinte biztos vagyok hogy elindulunk az aranykor felé..

HA OLVASSÁTOK EZT… TI VAGYTOK AZ ELLENÁLLÁS!

Folytatás hamarosan következik, idő hiányban csak a fontosabb dolgokat említettem..

Reklámok