augusztus 03

Letöltés címke

Új modul: Jump Drive Economizer

CCP Fozzie egy új modulon dolgozik, ami csökkenteni fogja a capitálok üzemanyag igényeit.

A legutóbbi Crius kiegészítő a legtöbb pilótának az iparral kapcsolatos változásokat jelenti. A sok fejlesztés és változtatás között van egy olyan, ami minden lowsecben, vagy 0.0-ban élő játékost érint és a közösség kétkedően, de inkább mérgesen fogadta.

CCP Fozzie bejelentette, hogy a  capital hajók üzemanyag igényét növelik 50%-kal a Crius kiegészítővel. Sok hozzászóló úgy gondolta, hogy ezzel a változással azokat a kisebb entitások életét fogják inkább nehezíteni, akiknek problémát okoz az, hogy 60milliót, vagy éppen 90 millió ISK-t kell költeni azért, hogy a szükséges hajókat és felszereléseket eljuttassák az operációs bázisra. Pár példa:

Thanks for nerfing small alliances.

Isnt that change harming smaller corps while big corps care as much much as they do now?

A 36 oldal hosszú threadnought teli van ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal.

Talán ezt a feltevést támasztja alá a Pandemic Legion nemrégiben publikált 18 hónapot átfogó pénzügyi kimutatása is. Vajon egy olyan alliance-nak, aminet 18 hónap alatt 10.5 billió ISK (10500 milliárd, angolul: trillion) a bevétele, mennyire fogja megérezni azt az extra 50%-ot?

A jó hír

Ismét CCP Fozzie hozza a hírt a hivatalos EVE Online fórumon, hogy – valószínűleg – a Hyperion kiegészítővel (a következő 6 hetes iteráció eredménye) bejön pár új lowslot modul, ami a capital hajók üzemanyag igényét fogja csökkenteni. Nevük: Jump Drive Economizer

Három változata lesz, különböző bónuszokkal

  • Limited Jump Drive Economizer – 4%
  • Experimental Jump Drive Economizer – 7%
  • Prototype Jump Drive Economizer – 10%

A fitting igényük 1 PG és 0 CPU lesz.

CCP Fozzie Július 31.-én tette fel a kérdést, hogy mi – a közösség – mit gondolunk?

Reklámok