augusztus 06

Letöltés címke

ISBoxer-Virtual Chinese Farmer

Mi is az az ISboxer? 

Sokan nem ismerik, magyarok aztán főleg. A Multiboxolás pedig az EVE-online egyik alap dolga. Az ISboxer semmi mást nem csinál, csak egy kattintással végtelen számú accounton ugyanazt ugyanazon a helyet lekattintja. Egyszerű igaz ? És milyen tökéletes. Akinek erős gépe van 10 – 12 accountot is lazán elfuttathat. Persze kontrollálni őket saját kezűleg azért elég nehéz. Ezért született meg valószínűleg az ISboxer.

Hogyan is néz ez ki:

akár így is

Mint látható a képen az illető éppen fúr. De ez csak egy dolog amit ezzel a nagyon hasznos klienssel csinálni lehet.  A dolog rém egyszerű, minden accon ugyanoda teszel mindent és hozzá adogatod az ISboxerhez. Pofon egyszerűen utána aktiválás után csak használni kell a végtelen számú klienst.

Tevékenységek amire használni lehet:

Fúrás zseniálisan működik vele, de Incursionben is rengetegen használják.  A legelterjedtebb ettől függetlenül valószínűleg a highsec fúrás lesz, mivel ott aztán tényleg nem kell törődni semmivel csak ledolgozni az aszteroidát. Incursionben is elég egyszerű a feladat ugyanazt a célt 5-6 vagy akár 11 accountal egyszerre lövöd. Láttam olyat, hogy 0.0-ban egy csóka 8 rattlesnakkel tolta az anomáliát, de igazából az már overkill és nem éri meg csinálni. De olyan tevékenységek mint a smartbombozás tökéletesen csinálható ezzel a progival. Amire mostanság gyakorta használják, az bombázás. Mivel ott is igazából ugyanazt a műveletet kell mindegyik hajónak végre hajtania ezért nem okozhat gondot. Csak gondoljon bele mindenki még hatékonyabb is mint nyolc emberes squadokat lekezelni. az a nyolc ember lehet akár egy is ISboxerrel.  A vicces az egészben az, hogy a növekedett hatékonyság mellet nem vesz el sok pilótát a mondjuk párhuzamosan futó flottából. Persze magyarként nagyon kevés embert láttam ismertem akinek egyáltalán 4 – 5 accountja volt nem hogy 8 – 10. Külföldiek között elég gyakori a 10+ accountal rendelkező. És ők is PLEX-ből fizetnek mielőtt még gazdag köcsögöznétek :).

Ez rendben van, de nem illegális ez? 

Egyáltalán nem. A CCP elég egyértelmű meghatározása alapján, miszerint magába a program kódba nem lehet belenyúlni egy külső szoftvernek ez tökéletesen megfelel mivel csak kattint és duplikálja a kattintást végtelen számú kliensre. Sokan panaszkodnak miatta és egyre gyakoribb elterjedése miatt erősen sok pénzt termel a játékban. Feltételezések szerint betilthatják a közeljövőben, de erre semmi nem ad alapot. Ennyi erővel minden API olvasó programot is betilthatnának. Szóval jelenleg legálisan használható és 5 account felett ajánlott is. Szerintem ez a program egyébként zseniális, és aki fáradságot és pénzt öl bele, hogy ilyet használjon nyugodtan csinálja csak.

Hogyan juthatok hozzá? 

A honlapján be kell regisztrálni (https://www.lavishsoft.com/account/register) Majd aktiválni az Inner space cuccost ami viszont pénzbe kerül, de nem olyan vészes 15 dollár 90 napra és 50 dollár 1 évre (https://www.lavishsoft.com/account/activate-innerspace). Majd ha ezek a lépések megtörténtek hivatalosan is csatlakoztál a megannyi EVE, Diablo 3, WOW playerhez akik pörgetik a szoftvert. A következő lépés már tényleg csak a telepítés amit itt (http://isboxer.com/index.php/get-isboxer) a download résznél tudsz megtenni. Itt az eves szekció külön videó anyagokkal és tutorialokkal (http://isboxer.com/multiboxing-eve-online) Bárki aki használni szeretné először mindenképpen nézze meg ezeket.

Habár még magyart nem ismerek aki használná ezt, jó lenne, ha valaki jelentkezne és beszámolna az élvezetről és anyagi bevételről amit ezzel a kis programmal csinált- csinálni fog.

Reklámok