A Trollok kora – Killboard Update 3

Bár sok látványos dolog látszólag nem történt, azért a függöny mögött lázas tevékenység zajlik. Az alap Killboard átesett már 3 költözésen :), és egy teljes adatbázis törlésen, de lassan azért az alap rendszer összeállni látszik.

Persze a munka oroszlánrésze csak ezután fog következni, mert jelenleg a TOP listákban nem csak a magyar játékosok vannak, így az elsődleges dolog amit megpróbálunk majd megoldani az ennek a megfelelő szűrése lesz.

Aki érez magában erőt, az nyugodtan jelentkezhet, teendő bőven akad. Hogy a fejlesztést megkönnyítsük, beüzemelésre került egy fejlesztői környezet is, ide tudok hozzáférést biztosítani, de ha tudsz magadnak építeni otthon egyet, az a legtutibb. Ez utóbbiban is tudok segíteni ha kell.

Ezzel kapcsolatban legjobb ha e-mailt írsz : deesnow@freegates.info

 

És akkor pár érdekesség:

A jelenlegi rendszer a zKillboard-on felelhető killeket gyűjtötte össze minden feladminisztrált céghez. A cégek listája az előző postban található.

Összesen : 214580 db kill lett letöltve, közel 23GB-os adatbázist generálva ezzel.

A mai frissítéssel beüzemelésre került a troll-engine azaz a beépített kommentálás lehetősége, úgyhogy jöhetnek a csípős hozzászólások.

2014-08-14 15_22_29-Hawk _ Chabee Keikira _ Killmail _ Hungarian E_PEEN Meter

Nem … továbbra sem célunk a moderálás, de azért próbáljatok emberek maradni 😉

És ha kedvetek támad egy kis Chat-re, a Killboard erre is lehetőséget biztosít, csak használd az Infó gomb alatt lévő Live chat opciót:

2014-08-14 16_22_51-Live Chat _ Hungarian E_PEEN Meter

2014-08-14 16_23_15-Live Chat _ Hungarian E_PEEN Meter

 

Jó kommentelést, csetelést, és szép killeket kíván a RESISTANCE csapata!

Reklámok