augusztus 14

Letöltés címke

Reptiliánok, nagy összefoglaló.

Mivel kedves ismerősünk Dr. Kovács Ernő a Pécsi Tudomány Egyetem Professzora már nem egyszer nyilatkozott nekünk a reptiliánokról ezért nem kérdéses a létezésük. Mindössze arra próbálunk rájönni mik tartoznak mégis a reptilián probléma alá. Rengeteg összeesküvés elmélet úszik a levegőben, mindössze párra sikerült fényt deríteni Dr. Kovács Ernő segítségével. Lássuk hát, nagy beszélgetésünk mire jut a még nem érintett témákkal kapcsolatban.

Ismételt interjú alanyunk Dr. Kovács Ernő, a Pécsi Tudomány Egyetem Professzora.

Üdvözlöm Ernő, ismételten, hogy van ?

Üdvözlöm, remekül, köszönöm kérdését.

Min ügyködik manapság ? Bármilyen új fejlemény a reptiliánokkal kapcsolatban ?

Utána jártam ennek a maláj gépes dolognak miután már a 2. gépet veszítik el, de azt kell mondjad a 2. esetben semmi furcsaság nincsen. Kicsit csalódott is vagyok, de tényleg csak arról van szó, hogy ukránon vakon lövöldöztek a légtérben.

Jó hallani, persze ettől még tragédia, de a sima emberi tragédiák már nem is annyira félelmetesek. Térjünk is rá akkor a témára, fel fogok sorolni egy két témakört és szeretném értékelné reptilián szempontból. Rendben ?

Természetesen, állok elébe, szívesen megosztom eddig össze gyűjtött tudásom a kérdésben.

Remek, egyik legégetőbb és napjainkat is érintő probléma: Vírusok például AIDS vagy EBOLA mennyire van ezekben a reptiliánok keze ?

Úgy vélem a Chemtrail leleplezés óta nyugodtan kijelenthetjük a reptiliánok nem ilyen primitív módszerrel dolgoznának. De vannak elméletek miszerint az autizmus maga is egy reptilián kísérlet, persze szokás szerint nincs erre semmilyen bizonyíték és jó magam nem genetikus vagyok, hogy ilyesmivel foglalkozzak. Az meg szintén nem a reptiliánok profilja, hogy ilyen kis stílűen pusztítsanak minket, ha neki állnak azt rendesen teszik.

Azért a mostani Ebola elterjedhet még rendesen ugyan csak majdnem 2000 regisztrált esetről tudunk, de ez nem jelenti azt, hogy itt véget is ért.

Egyet értek, de ez még mindig kis mértékű és a fejlett világ úgy érzem időben elkapta ezt az eddigi legnagyobb ismert Ebola járványt, nem számítok világszintű terjedésre.

Rendben van, térjünk is rá akkor a már régebben emlegetett “ezüsthajóra” vagy a Vimanákra. Mik is ezek pontosan ?

Az ezüsthajó legenda egy nagyon régi és nem túl népszerű legenda az indonéz szigetvilág körül és az indiai óceán keleti részén, de nem nagyon forognak körülöttük az események, hogy kijelenthessük ez egy eshetőség és az ugyan valószínű, hogy egy reptilián anyahajóról lehet szó, de jelenleg nem lehet többet tudni. A Vimanák na az egy nagyon érdekes történet. Az afgán és előtte perzsa mesékben gyakran előfordult ugyan, majd a brit afgán megszállás során is jelentettek Vimanákat túlélők, de nem mérvadó és nagyon kevés információ áll rendelkezésünkre. Vannak olyan feltételezések is, hogy az USA azért szállta meg Afganisztánt végső soron, hogy felkutassa ezeket az egészen biztosan reptilián űrhajókat. Amit tudni lehet az itt is egyértelmű az ezüstös csillogás, fények a távolban, és a formáltan lebegő háromszög. De mivel ezeknek az észleléséről már lehetett volna hallani, úgy vélem ezek már nem a földön vannak, inkább alatta, vagy az óceánban. Mivel az ezüsthajó egy fémszigetnek van ábrázolva, akár azt is lehet feltételezni, hogy az lehetett az anyahajója a Vimanáknak, de hogy mit is csináltak a kopár, sivatagos, hegyes Afganisztánban azt nem tudom.

Tehát erről sem lehet sokat tudni akkor. Mit gondol mégis a NIBIRU és egyéb réges-régen eltűnt legendák mennyire köthetőek a reptiliánokhoz?

A Nibiru avagy Planet X nahát az egy jó nagy faszság. Csakhogy tisztázzuk, a Sumeroknál több bolygó volt a csillagászatukban, és ebből ered ez az egész őrület. Ahogy a maja végítélet órája is lecsengett 2 éve ha nem tévedek. Ezek az akkori csillagászok, közel sem tudtak olyan messze és olyan pontosan kutatni az űrben mint mi, persze rá lehet fogni, hogy kering még itt valami a nap rendszerben, de jelenlegi tudásunk alapján nyugodtan kijelenthetjük minden amit akkor a sumerok és az egyiptomiak tudtak mi meg százszoroztuk. Nincs Nibiru, nem voltak óriások annak csont leletei kéne, hogy legyenek. Egész életemben csontokat söprögettem és az egyetlen ismeretlen csontozat ami egy általunk ismeretlen fajra mutatott a reptiliánoké.

Hm, érdekes okfejtés, mit gondol a sok konteós oldalról, hogy állandóan rá vannak szállva ezekre a históriákra? 

Azok mind csak nézettség hajhászok. Komolytalan okfejtéseikkel légből kapott fizikájukkal, és egyéb marhaságaikkal együtt. Viszont azt azért tegyük hozzá, hogy ebben lehet a reptiliánok keze, mivel így könnyen hiteltelenné tehetnek oldalakat és könnyen baromságnak néz ki amit írnak. Aki járatos a témában viszont jót szórakozik rajtuk ez tény.

Tud e még említésre méltó témát amiben a reptiliánok érintettek lehetnek ?

Klímaváltozás, ózonlyuk, globális szintű dolgok. Igazából minden ami repül, ismeretlen és legendás, amíg nem tapogatjuk ki, nem jelenthetem ki nyugodt szívvel, hogy nem reptilián.

Ez érdekes volt. Bármilyen téma amiben éppen nyomoz ?

Jelenleg nem, de várom régi kollégáimat, hogy írjanak mi is folyik a témában, kicsit nagy a csend, gyanús.

Köszönjük Dr. Kovács Ernőnek a Pécsi Tudomány Egyetem professzorának.

 

Reklámok