augusztus 21

Kadeshi Titan loss – Fountain


A Kadeshi és a Darkness még egy hete sem költözött Fountainbe, kis saját mini kampányukat elkezdeni, de máris buktak egy titánt. A dolog elég sajnálatos, és talán megelőzhető lett volna, de alapvetően bárkivel történhet baleset utazás közben.

https://zkillboard.com/kill/40769498/

A Kadeshi vezetéséből Ltd Spacepig-el történt beszélgetés során kiderültek a “baleset” részletei is.

A titán pilóta nem túl régen ült a titánban és segítette a költözést Fountain felé. Amikor DT előtt beugrott a rendszerbe, nem volt kellően körültekintő és elbumpolódhatott 120km-re a postól, ahol pánik szerűen lelogolt. Ezután ahelyett, hogy másik dt előtt próbálta volna meg a hajót megfelelő, pos alatti pozicióba vinni, esti csúcsidőben logolt vissza, amikor a védő flotta ellenére a CFC sikeresen elpusztította a titánt. Mondjuk nézve a fittjét (ami egy utazó fitt), ez nem akkora csoda.

Spacepig nyitva hagyta a lehetőséget, kérdésre válaszolva, hogy valószínűleg segítséget fognak adni a pilótának, hogy új titánba üljön, mivel némileg felelősnek  érzik magukat, mivel nem adtak egyértelmű utasítást a pilótának, hogy dt előtt logoljon csak vissza, és nem máskor. Várhatóan a pilóta pár hét múlva újabb titánban fog már ülni.

Reklámok