augusztus 24

Letöltés címke

Az első E-PEEN megmérettetés

Az elmúlt pár hétben egyetlen dolog motivált csak igazán abban, hogy beloggoljak kedvenc MMO-nkba. Rég szerettem volna elérni a játékban annyira egy célt, mint amit most tűztem ki magam elé.

Eme nevezetes cél pedig az volt, hogy kicsiny, ámde annál vérengzőbb cégünk 2014 nyár végére elérje a 40.000 killt. Ez pedig sikerült, az új összmagyar killboard szerint 2014 augusztus 21-én megtörtént a nevezetes esemény.

Screenshot_1

A killboard szerint az alábbi lenne az ominózus kill (tudjuk hogy a számok elcsúszhatnak, nevezzük hát ki hivatalosan is ezt annak, mégsem egy noobship kill):

Screenshot_2

Rövid története annyi, hogy a szomszédos rendszerben épp befejeztem egy FW plex elfoglalását, Dal-ba ugorva látom, hogy bizony le van nyitva egy small plex. Odawarpolva egy WT trashert találtam a gyorsítókapun. Pont rajta, web rajta, neut rajta, majd mikor dobnám ki a drónokat, látom hogy hiányzik 5 warriorom. OMG! Elfelejtettem őket behúzni az előző rendszerben. Na sebaj, van még 5 hobgoblin és 5 ecm drone, csak lesz valami! Trasher pilótánk azonban szemfüles volt, és elkezdte lelövöldözni drónjaimat, ráadásul közben még a fenti vengeance is beesett a nyakunkba, és engem nézett ki magának. Egyetlen hobgoblinom (ő sem volt már túl jó állapotban) maradt, mire 4 ecm dronom kijammelte a trashert. Hősiesen reszelgette azt, mivel a vengeance nem szállt rá, inkább engem püfölt. Ekkor tért vissza a teamspeak-en Tier Nan Gourdin hű cégtársam. Sikítva vázoltam neki fel a helyzetet, és egy perc elteltével landolt condorjával a gridünkön. Eddigre a trashernek sikerült elintéznie utolsó hobgoblinomat is. Tier lepontozta a vengeancet, a trashernek pedig már csak 1-2 lövést kellett bevinnie. Tőlem csattant a web-scram-neut hármas a vengeance-en, és jó resistek ide vagy oda, capacitor nélkül nem tudott reppelni (egyébként azzal a kinetic resisttel simán kitartotta volna az idők végezetéig a scourge rakétákat lövöldöző condort), és szép lassan leesett a negyvenezredik áldozatunk.

Ezek után elkezdtem böngészni a killboardot, hogy mégis mit jelent ez a szám, hányadik helyen állunk. Csak és kizárólag magyar vonatkozásban nézegettem a statisztikákat. Nyilvánvalóan az elpusztított ISK tekintetében nem versenyezhetünk egy 0.0-ás céggel, allyval sem, egy jól fittelt mami értéke bőven meghaladja akár több száz, ezer killünk együttes értékét is. Maradt tehát a darabszám, mely véleményem szerint jobban is tükrözi tevékenységünk méreteit.

Ezeddig minden magyar corpok egyik leghíres-leghírhedtebbike, a TASE állt a képzeletbeli dobogó harmadik fokán, őket taszítottuk le onnan, és már nem is valószínű hogy valaha visszaveszik a dobogos helyet:

Screenshot_6

Jelenleg az ötödik a JMU, ők lehetnek azok, akik idővel veszélyeztethetik az SWKS dobogós helyezését, ehhez azonban alaposan bele kell húznotok, Merma!

Screenshot_5

Előttünk a HUN Corp. áll, csupán párezer kill választ el bennünket tőlük, az utóbbi pár hónapos aktivitásukat elnézve reménykedem benne hogy az év végére megcsíphetjük őket. Bár tegyük hozzá, jelenleg mi sem vagyunk olyan aktívak, dolgozom rajta hogy ez megváltozzon 🙂

Screenshot_4

És ki más lehetne az első mint az FGC, de srácok, nektek is fel kell kötnötök a gatyátokat, jövünk, ígérem hogy megpróbálunk lenyomni benneteket is, hogy a dobogó legfelső fokára állhassunk 🙂

Screenshot_3

Köszönet minden jelenlegi és ex-SWKS tagnak, hogy segítettek elérni ezt a fantasztikus eredményt, hogy egy ilyen kicsi corp képes legyen a valaha volt harmadik legtöbb killt összeharácsoló corppá fejlődni.

 

 

 

 

Reklámok