augusztus 25

Letöltés címke

EVE-BET avagy az űrlovi.

EVE-bet egyszerűen tökéletesen kifejezi mire is való. Fogadásokra azaz BET-re. És Eve-online-ban használatos ISK játékpénzért tehető.

Remek kis oldal ez, most az Alliance Tournament XII alkalmával megőrülnek az emberek és fogadnak ahogyan kell. Például a legutóbbi rekord 430 milliárd körüli fogadás volt egy meccsen a Hydra vs Triumvirate-n.

De az oldal remek teret nyújt football, kosárlabda és egyéb sport fogadásokra, vagy éppen kaszinó alapú dolgokra.

Mit kell tegyek, hogy részt vehessek a fogadásokon ?

Egészen egyszerű. 1. Lépésként beregisztrálsz az oldalra E-mail és karakternév kombinációval.

link:http://www.eve-bet.com/Account/Register.aspx   Figyelmeztetés, csak ingame browserből megy !!!!!

Majd a regisztráció után az oldalon rámész a befizetés ( Deposit ISK ) gombra. Felhozza a céget aminek küldened kell a pénzt amennyit csak jónak látsz. Tényleg semmi dolgod nincs más. Egyszerű nem igaz ?

A fogadások pedig elég egyértelműek, kiválasztod a meccsen melyik oldalra akarsz tenni és a felugró ablakban hogy mégis mennyit, már ki is számolta mennyi a várható nyeremény.

Van továbbá lehetőség multi-bet megtételére szinte majdnem végtelen keveréssel.

Ennél az opciónál mindössze annyi dolgunk van, hogy a kijelölt csapatra kattintás után keresünk másik csapatot amire még fogadni akarunk és a megjelenő ablakban be pipáljuk a multi-bet helyet. Itt a több fogadás után 1 helyre lehet beírni az összeget amit felakarunk tenni és szintén már számolja is a várható nyereményt. Viszont a multi-bet rizikósabbá teszi természetesen a dolgot mivel több meccsről van szó.

Várjuk szeretettel a ránk eső fogadásokat 🙂 Nulli Secunda !!!!! BET BET BET BET BET BET BET BET.

Amennyiben megelégelted az egészet és még van pénzed benne, kérhetsz kifizetést a Withdraw money gombocska lenyomásával.

Mindenkinek jó fogadást kívánok, még akkor is ha az izlandi focicsapatokra teszi ISK-jét.

Reklámok