augusztus 29

Ajándékozz 30 nap játékidőt

Új funkció került a játékba, amit úgy hívnak, hogy “Donate game time” és amikor aktiválni akarsz egy plex-et ott jelenik meg.

Ezzel egyszerűen lehet egy altot újra aktiválni, vagy csak meghosszabbítani az előfizetését, ajándékozni vele játékidőt, ilyesmi. Az, hogy ez megjelenik-e valahol az API-ban is, még nincs információ, de ha nem, az mondhatni a kémkedés paradicsomát hozhatja el a játékba. 🙂 Ha valaki esetleg tudja már ezt biztosan, akkor írja majd le ezt a kommentek közé.

 

plex3

Ahogy a kis giffen is látható, egyszerűen csak be kell írni az ajándékozott karakter nevét és donate majd confirm. Ha trial karakternek adod a 30 napot akkor ezzel rendes normál accountá válik, ha lejárt karakternek, akkor ezzel beaktiválod 30 napra. Nagyon kényelmes a korábbi plex for hours és egyéb szenvedős megoldásokhoz képest, gratulálunk CCP! Ez most jó ötlet volt!

Emellett új item is bekerült a játékba, amivel a második karakter trainelését lehet elkezdeni, szóval már nem csak plexel lehetséges, ezt aurból is meg lehet venni, meg persze a ccp oldalán is, így talán ez kicsit csökkenti majd a terhelést a plex árán is.

Bővebben találtok leírást a ccp oldalán is.

Reklámok